Τζόνι Ντεπ: Αρνήθηκε να πάει στα πάρτι του Φεστιβάλ των Καννών για «να είναι εκατό τοις εκατό αφοσιωμένος στην επόμενη μέρα»

Τζόνι Ντεπ: Αρνήθηκε να πάει στα πάρτι του Φεστιβάλ των Καννών για «να είναι εκατό τοις εκατό αφοσιωμένος στην επόμενη μέρα»

Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στο Χόλιγουντ

johnny_depp
Ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ των Καννών 2023, μιας και μετά από 5 χρόνια αποχής, ο ηθοποιός ετοιμάζει την επιστροφή του στις μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ.

Κέντρισε τα βλέμματα όλων στο κινηματογραφικό φεστιβάλ για την παρουσίαση της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, το «Jeanne du Barry», όπου υποδύεται τον βασιλιά Λουδοβίκο XV.

Το νέο φιλμ, έρχεται έναν χρόνο μετά τη μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του και τη μεγάλη δικαστική διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσά τους, η οποία έπληξε σημαντικά την καριέρα του.

Πλέον δηλώνει έτοιμος να κάνει το μεγάλο come back, κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του στο Associated Press.
johnny_depp_2

«Όταν πιάνεις πάτο, μετά βρίσκεις το υπόγειο μέχρι τον πάτο» είπε συγκεκριμένα.

Πηγή κοντά στον Ντεπ δήλωσε στο TMZ ότι ο ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στα στούντιο. Η ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» δεν συμμετείχε στο πάρτι μετά το Φεστιβάλ των Καννών.

Αρνήθηκε να πάει στα πάρτι στα οποία είχε προσκληθεί μετά την τελετή, όλα αυτά προκειμένου να είναι εκατό τοις εκατό αφοσιωμένος στην επόμενη μέρα που θα παρευρισκόταν στα ΜΜΕ, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές.
depp

Πριν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, ο Τζόνι Ντεπ έκανε μία σύντομη αναφορά στη δίκη με την Άμπερντ Χερντ στο AP και συγκεκριμένα τόνισε πόσο καταστροφικές ήταν εκείνες οι μέρες.

«Ούτε για μια στιγμή δεν θα μετανιώσω για τίποτα, εκτός αν έχω κάνει κάτι φρικτό σε κάποιον, κάτι που δεν έχω κάνει. Δεν θα μετανιώσω που οδηγήθηκα σε ένα παράξενο μονοπάτι εκείνη την περίοδο, γιατί έμαθα πολλά περισσότερα για τον εαυτό μου.. Ποτέ δεν ήταν βαρετά, αλλά δυσάρεστα, περίεργα χρόνια. Φήμες κατηγορίες..» είπε ο Ντεπ.


Ειδήσεις σήμερα

Η νίκη-σεισμός της ΝΔ φέρνει κάλπες στις 25 Ιουνίου - Το μεσημέρι ο Μητσοτάκης στη Σακελλαροπούλου

Οι «διάσημοι» που έμειναν εκτός Βουλής - Ο Μιθριδάτης, ο Σεϊταρίδης, η Δούνια και οι άλλοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα, το Αθαμάνιο Άρτας
-----

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης