Τζόνι Ντεπ: Η εμφάνισή του στην προγραμματισμένη φωτογράφιση για το «Jeanne du Barry» στις Κάννες

Τζόνι Ντεπ: Η εμφάνισή του στην προγραμματισμένη φωτογράφιση για το «Jeanne du Barry» στις Κάννες

Ο ηθοποιός έδωσε το παρών στο κόκκινο χαλί για να προωθήσει την ταινία, στην οποία και πρωταγωνιστεί

depp-4234242
Την Τετάρτη 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στις Κάννες η προγραμματισμένη φωτογράφιση της ταινίας «Jeanne du Barry», στην οποία πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ.

Κατά τη διάρκεια του event, η σκηνοθέτιδα Maiwenn, οι παραγωγοί και οι ηθοποιοί περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και πόζαραν για φωτογράφους, δημοσιογράφους και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.

Σκοπός της συγκεκριμένης φωτογράφισης (photocall) στο Φεστιβάλ των Καννών είναι η προώθηση μιας ταινίας, επιτρέποντας στους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Οι παρευρισκόμενοι συνήθως ντύνονται με επίσημη ή ημιεπίσημη ενδυμασία και ποζάρουν για φωτογραφίες μεμονωμένα ή ως ομάδα.

Τα photocalls πραγματοποιούνται συνήθως πριν από την πρεμιέρα ή την προβολή μιας ταινίας, παρέχοντας την ευκαιρία στο καστ και το συνεργείο να αλληλεπιδράσουν με τα μέσα ενημέρωσης και να δημιουργήσουν ενδιαφέρον για την ταινία τους. Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν συχνά μεγάλη δημοσιότητα, προσελκύοντας διεθνή δημοσιογραφική κάλυψη και φωτογράφους από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

SPL6753092_007
Suzane De Baecque, India Hair, Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Maïwenn, Johnny Depp, Pascal Greggory
SPL6753092_030
Johnny Depp, Maiwann
SPL6753092_041
SPL6753092_008
Diego Le Fur, Maiwenn, Pauline Pollmann, Thibault Bonenfant
Η γαλλική βιογραφία σηματοδοτεί την επιστροφή του Χολιγουντιανού σταρ στη μεγάλη οθόνη, στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV. Είναι η πρώτη ταινία που συμμετέχει, μετά την πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ και τις κατηγορίες εις βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Αφού «δικαιώθηκε», ο ηθοποιός θέλησε να επιστρέψει στην κινηματογραφική βιομηχανία, σε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, έναν ρόλο που δεν μοιάζει με αυτούς που τον έχει συνηθίσει το κοινό του.

Κλείσιμο
Το τρέιλερ «ανοίγει» με τη Jeanne Vaubernier, την οποία υποδύεται η Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, να βρίσκεται σε ένα πάρτι ανάμεσα σε πλήθος καλεσμένων. Την είσοδό του τότε, κάνει ο βασιλιάς Λουδοβίκος XV.

Ακόμα κι αν θεωρείται... αγενές για την καλή κοινωνία να τον κοιτάξει απευθείας στα μάτια, εκείνη θα το ρισκάρει, αδιαφορώντας για τις εντυπώσεις και τα σχόλια των γύρω της. Αμέσως, ένας έρωτας γεννιέται ανάμεσά τους.

JEANNE DU BARRY Bande Annonce (2023) Johnny Depp
Αδιαφορώντας για τις συμβουλές που δέχεται από το περιβάλλον της, η Jeanne Vaubernier συνεχίζει τη σχέση της μαζί του, μέχρι που το πάθος γίνεται γρήγορα σκάνδαλο. «Ανακαλύπτεις τη σκοτεινή πλευρά του βασιλιά», ακούγεται να της λέει κάποιος στο τρέιλερ, ενώ στο τέλος την ενημερώνουν πως «βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο».

Στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Μαϊγουέν Λε Μπεσκό (Maïwenn), σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος της ταινίας, μαζί με τον Τεντί Λουσί-Μοντέστ (Teddy Lussi-Modeste). Είναι η έκτη σκηνοθετική της προσπάθεια, μετά το επιτυχημένο της ντεμπούτο το 2011 στις Κάννες, με το βραβευμένο «Polisse».

Η ταινία εποχής αφηγείται την ταραχώδη σχέση του Γάλλου βασιλιά Λουδοβίκου XV και της ερωμένης του, Μαντάμ Ζαν ντυ Μπαρί. Η σχέση τους προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο ειδικά όταν η Ζαν έφτασε στην Αυλή των Βερσαλλιών. Ο Λουδοβίκος ο 15ος, γνωστός και ως «ο αγαπητός», βασίλευσε για 59 χρόνια, τα περισσότερα στην ιστορία της Γαλλίας μετά τον Λουδοβίκο ΙΔ' της Γαλλίας. Όμως, υπήρξε αντιδημοφιλής βασιλιάς αφού κατηγορήθηκε για διαφθορά και ασέβεια.

Φωτογραφίες:
AbacaPress / SplashNews.com / ΙDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην εποχή του TikTok: Οι άγνωστες σκηνές από τις καμπάνιες στα social media

High tech συμμορία στην Θεσσαλονίκη ξάφρισε αυτοκίνητα και σπίτι με λεία πάνω από €100.000

«"Τη βάψαμε όλοι" αν κάτι πάει στραβά με την Τεχνητή Νοημοσύνη» προειδοποιεί ο εφευρέτης του ChatGPT


Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης