Γιάννης Βογιατζής για τον ξάδελφό του: «Είχαμε κάνει συμφωνία ότι πρώτα θα πάω εγώ και μετά εκείνος και μου την έφερε»
«Θα είμαι πάντα περήφανος για τον Γιάννης κι ίσως ο πρώτος θαυμαστής του» συμπλήρωσε ο ηθοποιός για τον συνονόματό του
Ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε για τον θάνατο του πρώτου του ξαδέρφου και συνονόματού του.
Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» κι ανέφερε πως είχαν κάνει «συμφωνία» με τον ξάδερφό του να μη φύγει εκείνος πρώτος.
«Η τελευταία συζήτηση που είχαμε είναι ότι θα φύγω εγώ πρώτος. Γιατί έχουμε και 8 χρόνια διαφορά», είπε χαρακτηριστικα και πρόσθεσε για τον εαυτό του: «Εγώ πάντως δεν θέλω να με κάψουν, θέλω να με θάψουν».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csq3wts604y9)
Στη συνέχεια, μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε για τον θάνατό του. «Έπαθα μεγάλο σοκ. Τελευταία ήταν αδιάθετος, κακοδιάθετος. Τηλεφωνιόμασταν συνεχώς. Αγαπήθηκε πολύ, δεν το λέω, επειδή ήταν αίμα μου. Τα τραγούδια του τα έλεγε από το βάθος της καρδιάς του», σημείωσε.
«Θα είμαι πάντα περήφανος για τον Γιάννης κι ίσως ο πρώτος θαυμαστής του. Έκλαψα πολύ. Είχαμε κάνει συμφωνία ότι πρώτα θα πάω εγώ και μετά εκείνος και μου την έφερε», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους