Cash or Trash: Η Βιβή από την Θεσσαλονίκη φέρνει μία ιδιαίτερη κούπα

Cash or Trash: Η Βιβή από την Θεσσαλονίκη φέρνει μία ιδιαίτερη κούπα

Ο Δημήτρης Δεμερτζής είναι ο μόνος που εκδηλώνει άμεσα το ενδιαφέρον του - Δείτε το τρέιλερ

cash_or_trash
Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Σήμερα, Κυριακή 14 Μαΐου στο Cash or Trash τέσσερα διαφορετικά και με τη δική τους ξεχωριστή ιστορία αντικείμενα, θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής 14/5:
Cash or Trash | trailer 38ου & 39ου επεισοδίου - Σάββατο 13/5 - Κυριακή 14/5/2023

Η όμορφη Βιβή από την Θεσσαλονίκη φέρνει ένα αντικείμενο που αν και στην άκρη του μοιάζει με κούπα, όποιος το ακουμπά στα χείλη του κερνά τους άλλους μουσική. Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται την πολυτάλαντη πωλήτρια και μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή της αλλά και για το πως κατέληξε το αντικείμενο στα χέρια της, από τη μεγάλη συλλογή του πατέρα της. Η Βιβή έρχεται στο Cash Or Trash για να γνωρίσει από κοντά τη Δέσποινα Μοιραράκη και να ζήσει την αδρεναλίνη μιας τηλεοπτικής δημοπρασίας. Η τιμή εκτίμησης δεν απέχει από αυτό που έχει στόχο να κερδίσει η Βιβή και μπαίνει με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στο δωμάτιο των αγοραστών. Γνώστης αλλά και ικανότερος να αναβιώσει τεχνικά το αντικείμενο της Θεσσαλονικιάς τηλεπαρουσιάστριας είναι ο Δημήτρης Δεμερτζής. Άλλωστε είναι και ο μόνος που εκδηλώνει άμεσα το ενδιαφέρον σε αυτό που αντικρίζει. Αυτή είναι μία από τις λίγες φορές που οι αγοραστές βρίσκονται μπροστά σε μια πωλήτρια που δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους.

Η σικάτη Γεωργία έρχεται από τη Γλυφάδα με ένα αντικείμενο που ο κόσμος χρησιμοποιούσε σίγουρα κατά κόρον πριν την ευρεία διάθεση του ηλεκτρικού ρεύματος. Για τον Θάνο Λούδο το άκρως συλλεκτικό αντικείμενο της Γεωργίας δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού για εκείνον μιλάει από μόνο του. Η άριστη κατάσταση αλλά και η ιστορική προέλευση του αντικειμένου της Γεωργίας, βοηθά σε μια ανεβασμένη εκτίμηση. Η Γεωργία, έχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και μια ικανοποιητική τιμή εκτίμησης, με αρωγό την αποφασιστική της φύση, μπαίνει με αέρα σιγουριάς στο δωμάτιο των αγοραστών. Το αντικείμενο της Γεωργίας εξάπτει τη φαντασία αλλά και το ενδιαφέρον των αγοραστών. Ενώ ο Δημήτρης Δεμερτζής «πετάει το γάντι» για μια μονομαχία προσφορών στον Γιώργο Τσαγκαράκη, ο Φοίβος Στρουγγάρης βρίσκει γόνιμο έδαφος να εισβάλλει με τις δικές του ανατρεπτικές προσφορές! Η Γεωργία απολαμβάνει τη μάχη των τριών αγοραστών αλλά περιμένει να «ζεσταθεί» από την πιο «καυτή» προσφορά!

Τον Θύμιο από τη Λάρισα υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης, με ένα αντικείμενο που σίγουρα θα έβρισκε κάποιος σε μια επιστημονική κοινότητα άλλης εποχής. Ο Θύμιος, φανατικός τηλεθεατής του Cash Or Trash, δεν μπορούσε να αποφασίσει ποιο αντικείμενο από τη συλλογή του να παρουσιάσει στην εκπομπή. Ο Θάνος Λούδος, ερευνώντας το αντικείμενο, διαπιστώνει ότι φέρει την απαραίτητη πιστοποίηση του είδους και ότι είναι απόλυτα ολοκληρωμένο. Αν και η εκτίμηση ανεβάζει τη διάθεση του Θύμιου, η τιμή εκτίμησης «παγώνει» τον Λαρισαίο πωλητή. Φύση αισιόδοξος αλλά και γνώστης του Cash Or Trash ως γνήσιος φανατικός τηλεθεατής, ο Θύμιος μπαίνει με σιγουριά στο δωμάτιο των αγοραστών. Έχοντας κάνει την ανάλογη μελέτη στα προφίλ των αγοραστών και γνωρίζοντας αρκετά καλά το αντικείμενο του, ο Θύμιος ετοιμάζεται για μια δυνατή εμπειρία δημοπρασίας.

Η Σοφία από την Καλλιθέα έρχεται στο Cash Or Trash παρέα με τη Λούνα της. Η Σοφία με τη Λούνα παρακολουθούν ανελλιπώς το Cash Or Trash και αποφάσισαν να έρθουν παρέα. Η εκφραστική πωλήτρια μπήκε στον κόσμο των παλιών αντικειμένων με την έναρξη της καραντίνας. Η Σοφία έρχεται με τη χαρά να ανακαλύψει αν το αντικείμενό της είναι φτιαγμένο μόνο για να κρύβει θησαυρούς ή είναι και το ίδιο ένας μικρός θησαυρός. Ο Θάνος Λούδος δίνει χρήσιμες πληροφορίες, που αφορούν στα υλικά αλλά και τη χρονική περίοδο κατασκευής του αντικειμένου της Σοφίας προκειμένου να τη βοηθήσει να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη. Οι πληροφορίες ξαφνιάζουν την πωλήτρια αλλά σίγουρα κρατά όλα τα στοιχεία ως οδηγό και για τις μελλοντικές της αγορές. Με πίστη στις δυνατότητές της αλλά και ρίχνοντας… μια κλεφτή ματιά στο μέλλον, η γλυκιά Σοφία μπαίνει στην διαδικασία της δημοπρασίας γεμάτη ελπίδες.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions


Ειδήσεις σήμερα:

Τα αδέλφια από την Αρμενία σκότωσαν τον 52χρονο γιατί ήθελαν να κλείσει το μαγαζί του

Η Loreen σάρωσε, η Φινλανδία εντυπωσίασε, το Ισραήλ γοήτευσε και η Ιταλία μάγεψε στη Eurovision

Αμετανόητοι στο ΜεΡΑ25 για τη χειραψία που δεν έδωσαν στον Μητσοτάκη στην Κυψέλη: «Πολύ σωστά έπραξαν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης