Λίγες ημέρες αφού αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη, η Πολίνα Πορίζκοβαανάρτησε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της.
Το 58χρονο μοντέλο είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες με τον σεναριογράφο και παραγωγό, Τζεφ Γκρίνσταϊν, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτό, η Πολίνα Πορίζκοβα και ο παραγωγός του «Will&Grace» φιλιούνται μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, φορώντας και οι δύο μαύρους μπερέδες.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Πολίνα Πορίζκοβα έγραψε: «Τρεις μήνες με γέλια, φιλιά, πειράγματα, αγάπη και άκρατη χαζομάρα γιορτάστηκαν με τον πιο χαζό τρόπο στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου».
Στη συνέχεια, ευχαρίστησε το κοινό της που τη στηρίζει στις επιλογές της και σκέφτεται την ευτυχία της. «Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την έκφραση όλης αυτής της αγάπης και της υποστήριξης για την ευτυχία μου. Είμαι κυριευμένη από τη γενναιοδωρία σας».
Με τη σειρά του, ο Τζεφ Γκρίνσταϊν ανάρτησε κι εκείνος μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο χαμογελούν και οι δύο μπροστά στον φακό. «Νομίζω πως μπορείς να το πεις», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.
Η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τις μικρές, καθημερινές πράξεις που δείχνουν ότι υπάρχει χώρος για ζωή, ακόμη και εκεί όπου δεν θα το περιμέναμε.