Ριάνα: Θα παίξει τη Στρουμφίτα σε νέα ταινία της Paramount

Ριάνα: Θα παίξει τη Στρουμφίτα σε νέα ταινία της Paramount

Η διάσημη σταρ θα επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική μετά το σύντομο διάλειμμα - Τελευταία της ταινία ήταν το «Guava Island» το 2019

rihanna
Στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, η Ριάνα εμφανίστηκε στην παρουσίαση της Paramount Pictures στο CinemaCon την Πέμπτη στο Λας Βέγκας για να πει ότι θα υποδυθεί «μια μικρή μπλε θεά» - δηλαδή τη Στρουμφίτα στην ταινία «The Smurfs Movie» της Paramount και της Nickelodeon Movies. Η Ριάνα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας και παρέχει πρωτότυπα τραγούδια.

Η κωμική μουσική περιπέτεια επιχειρεί να απαντήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής: Τι είναι ένα στρουμφάκι; Η ταινία σε σκηνοθεσία του Κρις Μίλερ θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2025. Συν-σκηνοθέτης είναι ο Ματ Λάντον. Η Παμ Μπρέιντι έγραψε το σενάριο εμπνευσμένο από χαρακτήρες και έργα του Peyo. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται επίσης οι Ράιαν Χάρις, Τζέι Μπράουν και Τάιραν «Τάι-Τάι»Σμιθ.
smufs

Κλείσιμο
Πολλές ταινίες με τα Στρουμφάκια, βασισμένες στα βελγικά κόμικς, έχουν γυριστεί πρόσφατα - συμπεριλαμβανομένων των ταινιών «Τα Στρουμφάκια» (2011), «Τα Στρουμφάκια 2» (2013) και «Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» (2017) - αλλά αυτά τα έργα προέρχονταν από τη Sony. Αυτό είναι το πρώτο για την Paramount Pictures.

Το CinemaCon, το ετήσιο συνέδριο των ιδιοκτητών κινηματογραφικών αιθουσών από όλο τον κόσμο, διαρκεί έως την Πέμπτη στο Λας Βέγκας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο 11χρονος - Ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας από ανήλικους σε δημοτικό στα Πατήσια

Ποιος «έκοψε» τους Εμφιετζόγλου, Μπογδάνο – Τι θα γίνει με τα κόμματα Κασιδιάρη, Κανελλόπουλου

Πέθανε η λευκή Αμερικανίδα που οι κατηγορίες της οδήγησαν στο λιντσάρισμα του 14χρονου Έμετ Τιλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης