Η Ελένη Χαμπέρη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» και ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο της μήνυμα.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε ένα Instagram story, θέλοντας να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές και όσους την στήριξαν στο παιχνίδι.
«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε! Για μένα τέλος η καρύδα. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την αγάπη σας, πραγματικά συγκινούμε! Επιστροφή στην πραγματική ζωή! Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε η ζωή είναι μικρή και πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή και να βλέπουμε τα θετικά σε κάθε κατάσταση» έγραψε.
Δείτε παρακάτω την πρώτη ανάρτηση της Ελένης Χαμπέρη:
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.