Survivor All Star - Ελένη Χαμπέρη: «Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελίες»

Survivor All Star - Ελένη Χαμπέρη: «Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελίες»

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, τοποθετήθηκε για τις παραβιάσεις που έχουν γίνει από τους παίκτες - Δείτε το βίντεο

xamperi338
Η Ελένη Χαμπέρη είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star και στην πρώτη της συνέντευξη, μετά τη φετινή συμμετοχή της, αναφέρθηκε στις παραβιάσεις που έχουν γίνει από τους παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Μας», είπε αρχικά:

«Ο τίτλος που θα έβαζα στο φετινό Survivor είναι… το κλουβί με τους τρελούς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο Survivor. Επηρεάστηκα τις πρώτες μέρες πολύ με την μίξη των ομάδων γιατί ήμουν ήδη πεσμένη μετά την αποχώρηση της Νικολέτας (Μαυρίδη) και την επόμενη μέρα γίνεται η μίξη και μου παίρνουν και τη Σταυρούλα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crkf1do97jbd)

Στην πορεία, η Ελένη Χαμπέρη είπε:

«Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί ξεκάθαρα μπροστά στις κάμερες να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε στο παιχνίδι για να φανεί μέσα από το ριάλιτι και αυτό τον κρατάει μέσα και γι’ αυτό τσακώθηκα τελευταία… Θεώρησα ότι προσπάθησε κι εμένα να με κάνει μία μαριονέτα του. Ο Μαρτίκας και η Αφροδίτη με χαρακτήρισαν καχύποπτη και ψεύτρα επειδή είπα ότι μαγειρεύουν ψηφοφορίες… και το έχουν κάνει. Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει ψηφοφορία».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crkf2jbjmrxt)

«Το θεωρώ δίκαιο που αποχώρησαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης. Είναι πάρα πολύ άδικο να έχεις κινητό και επικοινωνία γιατί μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου και να μιλάς με δικούς σου ανθρώπους για να σου ανέβει την ψυχολογία. Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον που έχει κλέψει μία φορά, η παραγωγή προειδοποιεί… Είναι άδικο να έχει ταπεράκια και να κάνει παραγγελία στέλνοντας γράμματα» αποκάλυψε τέλος, η Ελένη Χαμπέρη.


Ειδήσεις σήμερα:

Όλη η απολογία του επιθεωρητή Νικολάου - «Δεν ξέρω πού έδιωξα την αμαξοστοιχία 62» μου είπε ο Σαμαράς

Ποιοι νέοι είναι δικαιούχοι για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια – Αναλυτικά παραδείγματα

Πώς η αισθησιακή σύζυγος του Ρώσου «σφαγέα» της Μαριούπολης πιάστηκε στη «φάκα» Ουκρανών χάκερ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης