Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων, μίλησαν για την κοινή τους πορεία στα media. Το ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό δίδυμο αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή, αποκαλύπτοντας πως ενοχλήθηκε από κάποιες ερωτήσεις που του έκαναν, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός η ο άλλος».
«Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να χωρίσουμε επαγγελματικά με τον Τάκη. Επίσης, στα 26 χρόνια που δουλεύουμε μαζί δεν έχουμε απολυθεί ποτέ, πάντα φεύγουμε μόνοι μας», είπε αρχικά ο Θοδωρής Βαμβακάρης.
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή τους
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crmwugbrcqoh)
«Τον τίτλο της εκπομπής τον σκέφτηκαν από την ΕΡΤ και στην αρχή δεν μας άρεσε κιόλας. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος είναι ο Αυτός και ποιος ο Άλλος», πρόσθεσε ο Τάκης Γιαννούτσος.
Αναφορικά με την ενόχληση του Μάρκου Σεφερλή με τις ερωτήσεις που του έκαναν, ο Θοδωρής Βαμβακάρης είπε: «Κάποιες ερωτήσεις που του είχαν γίνει δεν του άρεσαν, αλλά εμείς οφείλαμε ως δημοσιογράφοι να τις κάνουμε. Εμείς κάνουμε τις ερωτήσεις που θα ήθελε να κάνει ο κόσμος. Μπορεί ο καλεσμένος να πει: δεν θέλω να απαντήσω. Ακόμη και φίλοι μας δεν ήθελαν να έρθουν στην εκπομπή».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή