Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον διάσημο κωμικό.
«Το ταλέντο του Μάρκου Σεφερλή το αναγνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Ήμουν σε συζητήσεις που τον "έθαβαν" κι έλεγα "θα φύγω". Θεωρώ τον Μάρκο Σεφερλή τον μεγαλύτερο λαϊκό κωμικό που έχει η Ελλάδα. Δεν θα παριστάνω εγώ την αστυνομία του θεάτρου, όπως για τον Γιώργο Αγγελόπουλο», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq2raoe0br49)
Στη συνέχεια, μίλησε για το πέρασμά της από την εκπομπή «Breakfast@Star». Όπως είπε, δεν της λείπει καθόλου, γιατί κουραζόταν πολύ, ενώ το συμβόλαιό της ήταν μέχρι τον Δεκέβριο. Αποκάλυψε μάλιστα, πως εκείνη και η Μπέσσυ Αργυράκη είχαν πάει μαζί για δοκιμαστικό για το πρωινό του Star.
Τέλος, εξήγησε πως φέτος δεν έχει δεχτεί καμία τηλεοπτική πρόταση, ενώ πρόσθεσε πως το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ήταν ό,τι καλύτερο έχει δει στην τηλεόραση.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας