Aνδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά: «Του είπα ότι αν σταματήσει, θα κάνω απεργία τηλεοπτικής πείνας»

Aνδρέας Μικρούτσικος για Νίκο Μουτσινά: «Του είπα ότι αν σταματήσει, θα κάνω απεργία τηλεοπτικής πείνας»

«Η απόφασή του να αποχωρήσει, κρύβει και ένα παράπονο νομίζω εγώ» δήλωσε ο παρουσιαστής

andreas-mikroutsikos__1_
O Aνδρέας Μικρούτσικος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, καθώς βρίσκεται στην επικαιρότητα, λόγω της φημολογίας που ήθελε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να του «παίρνει» την εκπομπή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Κάνει μια μάχιμη δημοσιογραφική εκπομπή κι είναι ο πρώτος διδάξας αυτού του είδους στην πρωινή ζώνη. Το να βγαίνουν διάφοροι δημοσιογράφοι και λένε ότι θα τον διαδεχτεί άλλος, μπλέκοντας και τον Αρναούτογλου σε αυτό, δεν είναι σωστό. Σωστά είπε "παιδιά αν ψάχνετε δουλειά, ψάξτε αλλού". Είμαι με τον Γιώργο Λιάγκα και θεωρώ σωστή την αντίδρασή του, σε σχέση με το πρωινό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cra96vza9l8x)

Αναφορικά με τον Νίκο Μουτσινά και την δήλωσή του ότι θα αποσυρθεί από την τηλεόραση, δήλωσε πως είναι δικαίωμά του. Ωστόσο, θεωρεί πως η απόφασή του κρύβει μέσα της ένα παράπονο.

«Είναι δικαίωμα του Νίκου Μουτσινά να αποχωρήσει από την τηλεόραση, είτε αυτό αφορά το προσωπικό του φρεσκάρισμα, είτε γιατί μπορέι νιώθει ότι δεν αποδίδει. Η απόφασή του να αποχωρήσει, κρύβει και ένα παράπονο νομίζω εγώ. Ίσως πιέστηκε να βγάλει εκπομπή, τις ημέρες με τα Τέμπη. Όταν ένα κανάλι πιέζει έναν ευαίσθητο άνθρωπο σαν τον Μουτσινά, σου "κακοφορμίζει" εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μιλούσε για την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά ή αν υπήρχε θέμα μεταγραφής. Του τηλεφώνησα και του είπα ότι αν σταματήσει, θα κάνω απεργία τηλεοπτικής πείνας», δήλωσε.

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε στην υγεία του και δήλωσε πως δεν θα την ταλαιπωρήσει για να βρεθεί στην τηλεόραση, αν αυτό που θα κάνει, δεν αξίζει. «Θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου. Αν συνδυάζονται με την τηλεόραση θα το κάνω, αλλιώς θα αποχαιρετήσω», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης