Μιλώντας στην εκπομπή «Breakafast@Star», δήλωσε περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μέχρι σήμερα.
«Οποιοσδήποτε πατέρας στη θέση μου θα ήταν περήφανος για αυτά που έχει κάνει ο γιος του. Από μικρός του άρεσε το θέατρο. Ακόμα και στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου είχε κατέβει με μία ομάδα από το σχολείο του για να παίξει θέατρο στο Ηράκλειο», ανέφερε αρχικά.
«Όταν διάβασε μια αγγελία ότι οι "Φρουροί της Αχαΐας" θέλουν έναν μικρό για έναν ρόλο, πήγε, αλλά χρειαζόταν άδεια από τους γονείς και αναγκαστικά, μας πήρε τηλέφωνο κι έπρεπε να συμφωνήσουμε. Δεν είχαμε καμία αντίρρηση», συμπλήρωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr7nv1rqmh21)
Αναφορικά με το ενδεχόμενο να σταματήσει την τηλεόραση μετά το «Μaestro», δήλωσε: «Το αν σταματήσει ή όχι την τηλεόραση δεν το γνωρίζω, ούτε μου έχει πει κάτι τέτοιο. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να κάνει καλή δουλειά. Το χρηματικό το βάζει σε δεύτερη μοίρα».
Όσο για τους λόγους που επέλεξε τους Παξούς για να γυρίσει τη σειρά, ο Μανώλης Παπακαλιάτης απάντησε: «Σίγουρα οι Παξοί είναι το αγαπημένο του νησί κι έχει αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία. Η γιαγιά του κατάγεται από εκεί κι έχουν σπίτι εκεί. Η Κρήτη είναι το μέρος που γεννήθηκε, αν θα συνεχίσει, θα τη βάλει και αυτή στη δουλειά του».
Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς, ανέφερε: «Προφανώς, κάθε γονιός θέλει τα παιδιά του να κάνουν οικογένεια, να κάνει εγγόνια. Αν μπορούσε να συνδυάσει καριέρα κι οικογένεια, θα ήταν το καλύτερο».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.