Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μετά τα 40 πέρασα τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μετά τα 40 πέρασα τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα

«Νομίζω η κρίση ηλικίας για εμάς τους άνδρες είναι πιο πολύ κρίση “ταυτότητας”» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και δημιουργός του «Maestro»

Papakaliatis__1_
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μία συνέντευξη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων αν έχει βιώσει κρίση ηλικίας. Ο δημιουργός του «Maestro», που σύντομα αναμένεται να προβληθεί και στο Netflix, αποκάλυψε στο Βηmagazino, αν έχει ζήσει τον έρωτα και αν είχε σκεφτεί από παιδί αυτή τη σπουδαία του πορεία.

«Ναι, εκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα. Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα κ.ο.κ. Αλλά με τον καιρό κατάλαβα πως τα περισσότερα ήταν επίκτητα και εν τέλει όχι τόσο αληθινά. Νομίζω η κρίση ηλικίας για εμάς τους άνδρες είναι πιο πολύ κρίση “ταυτότητας”» σημείωσε αρχικά.


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε  ακόμα ότι για χάρη της καριέρας του, «θυσίασε» την προσωπική του ζωή: «Θεωρητικά ναι, θα μπορούσε να ισχύει αυτό. Όμως στη δική μου περίπτωση αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά, με τη συνηθισμένη ορολογία της λέξης. Είναι τρόπος ζωής, είναι προσωπική ανάγκη, είναι λόγος ύπαρξης. Άρα ποια ζωή άφησα πιο πίσω; Αν το καλοσκεφτείς, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που κάνω για δουλειά κάτι που αγαπάω τόσο και εξελίσσομαι μέσα από αυτό. Έτσι κάθε φορά που μπορεί να σκεφτώ την ατάκα “Κοίτα τι θυσίασες”, λίγο μετά σκέφτομαι την ατάκα “Μα δεν το ήθελες τόσο τελικά και κάνεις αυτό που γουστάρεις τόσο πολύ”».
Papakaliatis
Κλείσιμο
Μιλώντας για τον έρωτα και το αν έχει αγαπήσει όσο έχει αγαπηθεί, ο «maestro» της ομώνυμης σειράς του MEGA είπε: «Εχω ζήσει και τα δύο όσο μου αναλογούσε, όσο τα άντεχα και όσο μου άξιζε».

Τέλος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκάλυψε αν είχε ποτέ ονειρευτεί όλη αυτή την σημαντική πορεία του: «Ναι, είχα πάντα πολύ μεγάλη φαντασία. Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι ότι θα ερχόταν μια μέρα που όλη αυτή τη φαντασία θα την ονομάζαμε “διαδρομή”».

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Το πείραμα μπορεί και να πετύχει

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος για τον θάνατο της 21χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης