Ειδικότερα, ο ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο όπου φαίνεται να κάνει ασκήσεις σε στατικό ποδήλατο, προκειμένου να ενδυναμώσει το αριστερό του πόδι. «Ό,τι χρειάζεται» σχολίασε ο ίδιος.
Παράλληλα, μία άλλη ανάρτηση τον δείχνει να διαβάζει ένα βιβλίο καθώς ηρεμεί δίπλα στο τζάκι.
Δείτε το βίντεο
Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέρεμι Ρένερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καθώς τραυματίστηκε, ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο.
Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα: «Αυτά τα 30 σπασμένα κόκαλα θα φτιάξουν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως δυναμώνει και η αγάπη με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας» έγραψε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.