Τζέρεμι Ρένερ: Προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του, όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό

Τζέρεμι Ρένερ: Προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του, όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό

«Το μηχάνημα άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα να βγει από το όχημα, χωρίς να τραβήξει το φρένο έκτακτης ανάγκης» αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών

renner__2_
Ο Τζέρεμι Ρένερ πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε ένα σοβαρό ατύχημα, καθώς τραυματίστηκε, ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο. Η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη με την οικογένειά του, να ξαγρυπνά στο πλευρό του 51χρονου σταρ της Marvel, ο οποίος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN και με ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του σερίφη στη Νεβάδα, ο 52χρονος σταρ των «Avengers» προσπαθούσε να προστατέψει τον ανιψιό του, όταν τραυματίστηκε ανήμερα Πρωτοχρονιά.

«Το εκχιονιστικό μηχάνημα άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Ρένερ να βγει από το όχημα, χωρίς να τραβήξει το φρένο έκτακτης ανάγκης» αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών. «Παρόλο που το εκχιονιστικό είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται -με βάση την επιθεώρησή μας- ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το όχημα από το να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο Ρένερ προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το εκχιονιστικό, για να αποφύγει τον τραυματισμό του ανιψιού του, καταπλακώθηκε».

Σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του Ρένερ, το εκχιονιστικό άρχισε να «γλιστράει στο πλάι», στη συνέχεια «άρχισε να κυλάει προς τα κάτω στον λόφο» και τότε ήταν που πήδηξε έξω.


«Μόλις βγήκε (...) συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν κατευθείαν προς τον ανιψιό του (...) Φοβήθηκε ότι το εκχιονιστικό θα χτυπούσε τον ανιψιό του, οπότε αποφάσισε να προσπαθήσει να σταματήσει ή να το εκτρέψει» συμπληρώνεται στην έκθεση: «Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα, αλλά απέτυχε και βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω απ΄αυτό». 

Κλείσιμο
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, έσπασε πάνω από 30 οστά στο ατύχημα: «Αυτά τα 30 σπασμένα κόκαλα θα φτιάξουν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως δυναμώνει και η αγάπη με την οικογένεια και τους φίλους. Αγάπη και ευλογίες σε όλους σας» έγραψε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ανιψιός του, τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει η βοήθεια, αναφέρει η έκθεση. Ο Ρένερ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για περισσότερες από δύο εβδομάδες, υποβλήθηκε σε τουλάχιστον δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.


Η κλήση έκτακτης ανάγκης που δόθηκε στη δημοσιότητα
Αφού ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός είναι καλά στην υγεία του και πλέον αναρρώνει το σπίτι του, το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα την κλήση που έγινε από άνθρωπο που έσπευσε να βοηθήσει τον Ρένερ, του οποίου το πόδι είχε καταπλακωθεί από το εκχιονιστικό. Αξίζει να τονιστεί ότι στο σημείο βρέθηκε ένας γείτονας -γιατρός στο επάγγελμα- ο οποίος προσπάθησε να φροντίσει επί τόπου το τραύμα.

Στη χαρακτηριστική κλήση, ο γείτονας ακούγεται να αναφέρει πως είναι μεγάλη ανάγκη να σπεύσουν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες, περιγράφοντας πως ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άνδρας είπε στο τηλέφωνο, πως ο ηθοποιός του Hawkeye, είχε «συνθλιβεί» από το εκχιονιστικό. Όπως ακόμα περιγράφεται ο Ρένερ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος μπροστά από το σπίτι του, με τα αίματα να τρέχουν από το κεφάλι του. Ο άνδρας επισήμανε επίσης στο κέντρο απώλεια αίματος και βλάβη στα πλευρά, στο στήθος και στον κορμό του ηθοποιού: «Βιαστείτε. Να έρθετε με ελικόπτερο εδώ» ακούγεται να επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Στο τηλεφώνημα, ο γείτονας αναφέρει επίσης ότι οι αναπνοές του Τζέρεμι Ρένερ λιγόστευαν και πως ο ίδιος ήταν λίγο πριν τη λιποθυμία: «Μείνε ξύπνιος» ακούγεται να φωνάζει στον σταρ της Marvel, που λέγεται ότι ήταν τυλιγμένος με κουβέρτες έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά «πονούσε πολύ».

Tο ηχητικό απόσπασμα 




Ειδήσεις σήμερα:

Καταιγίδες, χιόνια, θυελλώδεις άνεμοι - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Το μήνυμά του Ερντογάν στις ΗΠΑ για την Ελλάδα και ο «πάγος» από το Βερολίνο

Αποχώρησε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από το Survivor, η αντίδραση του Μάριου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης