Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η θανατηφόρα επίθεση που δέχθηκε από αλιγάτορα η 85χρονη Γκλόρια Σερτζ στη Φλόριντα.
Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη ηλικιωμένη να έχει βγάλει βόλτα το σκυλάκι της δίπλα σε μια λίμνη. Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο αλιγάτορας, χωρίς να τον αντιληφθεί η 85χρονη, και ορμάει να αρπάξει το σκυλί.
Δείτε το βίντεο
Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έφεραν στη δημοσιότητα και τα δραματικά τηλεφωνήματα στην αστυνομία: «Θέε μου, ο αλιγάτορας την έπιασε. Ένας αλιγάτορας άρπαξε μια γυναίκα».
«Πόσο μεγάλος είναι;» ακούγεται να ρωτάει η αστυνομικός που απάντησε στο τηλεφώνημα. «Είναι τεράστιος, δεν έχω κάτι να την φτάσω» απαντά η έντρομη γειτόνισσα της 85χρονης που είδε την επίθεση.
Περιγράφτοντας το περιστατικό η γυναίκα λέει «ο αλιγάτορας άρπαξε το σκυλί και πήρε μαζί του τη γυναίκα». «Είναι ζωντανή;» ρωτά ξανά ο αστυνομικός με τη φίλη της ηλικιωμένης να λέει «ναι είναι ζωντανή, την πήρε μαζί του».
Ο περίπου 3 μέτρων μήκους και 300 κιλών βάρους αλιγάτορας εντοπίστηκε από ένα ελικόπτερο της τοπικής αστυνομίας, αιχμαλωτίστηκε και στη συνέχεια του έγινε ευθανασία.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».