Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: «Μου έχουν στείλει μηνύματα κακοποιημένες γυναίκες και μου σηκώθηκε η πέτσα»

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: «Μου έχουν στείλει μηνύματα κακοποιημένες γυναίκες και μου σηκώθηκε η πέτσα»

«Μου έστειλε μία κοπέλα για γνωστή γυναικοκτονία, ότι ήταν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο πριν από το θύμα» δήλωσε, μεταξύ άλλων - Δείτε βίντεο 

xeila_fameli_mhnymata
Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη πρωταγωνίστησε, εκτός από τον «Σασμό» και σε ένα σποτ για την ενδοοικογενειακή βία που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.

Με αφορμή αυτό, η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ότι μετά το σποτ, δέχτηκε μηνύματα από γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί.

«Μου έχουν στείλει όλων των ειδών τα μηνύματα. Μηνύματα θαυμασμού, λίγο πιο περίεργες φωτογραφίες, τα παιδάκια που τρελαίνονται με τον "Σασμό",  ζωγραφιές, εκθέσεις, που αυτά είναι συγκινητικά. Έχουν μοιραστεί μαζί μου ιστορίες γυναίκες που κακοποιήθηκαν από τους άνδρες τους. Εμπειρίες παιδιά.. πω πω, μου είχε σηκωθεί η πέτσα» δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μου έστειλε μία κοπέλα, δεν θυμάμαι ποια γυναικοκτονία ήταν, ότι ήταν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο πριν από το θύμα. Δεν το πίστευα. Έκανε ασφαλιστικά μέτρα και κατάφερε να ξεφύγει από αυτή τη σχέση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqmgh1aeu8vt)

Όσο για τις εξελίξεις στον «Σασμό» και το αν η Αργυρώ θα πει ποτέ στον Αστέρη την αλήθεια για το παιδί, η Χριστίνα Χειλα-Φαμέλη απάντησε:

«Κι εγώ θέλω να πω την αλήθεια και στο παιδί και στον Αστέρη, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι μου και δεν το λέω. Πραγματικά, εδώ το ‘χω! Πότε θα το πω; Ελπίζω να γίνει σύντομα. Αυτό δεν το ξέρω όμως, δεν έχω πάρει τα σενάρια. Θα κάνουμε μαζί υπομονή, κι εγώ μαζί σας, γιατί θέλω κι εγώ να το μάθει. Εγώ θα του το είχα πει του ανθρώπου. Τι είναι αυτά, ένα χρόνο τα λιβανίζει! Μαζί θα περάσουμε αυτόν τον Γολγοθά».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

«Πώς με βίασαν οι δύο ένοπλοι Ρομά στις τουαλέτες του μπαρ» - Η 28χρονη αφηγείται τον εφιάλτη που έζησε

Βίντεο: Βανδή και Μπισμπίκης φιλήθηκαν στην πίστα

Ισοπεδωμένο το κτήριο που έμενε ο Ατσού - Ήταν από τα πιο πολυτελή στην Αντιόχεια (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης