Το ζευγάρι συνάντησε φίλους και γνωστούς σε γνωστό μαγαζί της πόλης και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έσβησε τα κεράκια σε μία μεγάλη τούρτα.
Μιλώντας στην κάμερα του «OPEN Weekend» ο παραγωγός είπε: «32. Όλα τα κάναμε, αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, αλλάξαμε σπίτι».
«Μέσα σε έναν χρόνο» τον διέκοψε σύζυγός του και συμπλήρωσε: «Και 2 παιδάκια, τους Tik Tok», όπως έχουν ονομάσει τα δύο σκυλιά που έχουν. Ακόμη, αποκάλυψε και το δώρο που έκανε στον Μαυρικίου για τα γενέθλιά του. «Ένα ταξίδι στο Παρίσι για 5 μέρες όλα βγαλμένα» είπε.
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqliuadax1bl)
Στην πορεία,ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον Κώστα Τσουρό. Όπως είπε, παρά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους, κάλεσε στο πάρτι για τα γενέθλιά του όλους τους συντελεστές του Mega, συμπεριλαμβανομένου και του δημοσιογράφου.