Η Δανάη Μπάρκα καλημέρισε με έναν διαφορετικό τρόπο το τηλεοπτικό κοινό της σήμερα, ανήμερα Τσικνοπέμπτης.
Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ξεκίνησε την εκπομπή εκτός πλατό, στον εξωτερικό χώρο του στούντιο για πολύ συγκεκριμένο λόγο.
Αυτός δεν είναι άλλος, από το ότι ήθελε να χαιρετήσει τους τηλεθεατές μπροστά από την ψησταριά, που ήταν τοποθετημένη εκτός στούντιο για να τιμήσει την ημέρα.
Μαζί της και ο μάγειρας της εκπομπής, ο οποίος τη βοήθησε να παρουσιάσουν μαζί τα σημερινά εδέσματα.
Κρατώντας δύο κόκκινα πον πον μαζορέτας στα χέρια, η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή λέγοντας: «Καλημέρα, καλημέρα, τι γίνεται; όπως καταλαβαίνεται σήμερα, αυτή την υπέροχη Τσικνοπέμπτη, θα το γιορτάσουμε μαζί, θα το κάψουμε μαζί, κυριολεκτικά και μεταφορικά».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.