Η Δανάη Μπάρκα καλημέρισε με έναν διαφορετικό τρόπο το τηλεοπτικό κοινό της σήμερα, ανήμερα Τσικνοπέμπτης.
Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ξεκίνησε την εκπομπή εκτός πλατό, στον εξωτερικό χώρο του στούντιο για πολύ συγκεκριμένο λόγο.
Αυτός δεν είναι άλλος, από το ότι ήθελε να χαιρετήσει τους τηλεθεατές μπροστά από την ψησταριά, που ήταν τοποθετημένη εκτός στούντιο για να τιμήσει την ημέρα.
Μαζί της και ο μάγειρας της εκπομπής, ο οποίος τη βοήθησε να παρουσιάσουν μαζί τα σημερινά εδέσματα.
Κρατώντας δύο κόκκινα πον πον μαζορέτας στα χέρια, η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή λέγοντας: «Καλημέρα, καλημέρα, τι γίνεται; όπως καταλαβαίνεται σήμερα, αυτή την υπέροχη Τσικνοπέμπτη, θα το γιορτάσουμε μαζί, θα το κάψουμε μαζί, κυριολεκτικά και μεταφορικά».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.