Η Ζιζέλ... έφερε το καλοκαίρι στο Μαϊάμι - Δείτε φωτογραφίες

Η Ζιζέλ... έφερε το καλοκαίρι στο Μαϊάμι - Δείτε φωτογραφίες

Η 42χρονη μητέρα δυο παιδιών που πρόσφατα ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, έβαλε... φωτιά με το ολόσωμο μαγιό με κουκούλα που άφηνε λίγα πράγματα στη φαντασία

zizel-xr
H πρόσφατα χωρισμένη Ζιζέλ Μπούντχεν κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη στο Sunshine State Friday, φορώντας ένα εξαιρετικά σέξι μωβ μαγιό για μια φωτογράφηση στην παραλία του Μαϊάμι.

Η 42χρονη μητέρα δυο παιδιών, έβαλε... φωτιά με το ολόσωμο μαγιό με κουκούλα που άφηνε λίγα πράγματα στη φαντασία.

ζιζελ2


Το μαγιό της Βραζιλιάνας είχε μια βαθιά λαιμόκοψη που έφτανε μέχρι την κοιλιά της.

Κλείσιμο
ζιζελ5
ζιζελ6


Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret πόζαρε με αυτοπεποίθηση στις κάμερες, επιδεικνύοντας την υπέροχη σωματική διάπλασή της.

ζιζελ1
ζιζελ4


Μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι πέρυσι, η γεννημένη στη Βραζιλία καλλονή έγινε πρωτοσέλιδο με μια φημολογούμενη σχέση με τον εκπαιδευτή της στο jiu-jitsu Joaquim Valente.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)




Η Ζιζέλ και ο δάσκαλός της στις πολεμικές τέχνες είχαν... συλληφθεί από τους παπαράτσι στην Κόστα Ρίκα το Νοέμβριο – λίγες εβδομάδες αφότου εκείνη και ο 45χρονος αρχηγός των Tampa Bay Buccaneers, επιβεβαίωσαν ότι χώριζαν μετά από 13 χρόνια γάμου.

Το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε ανακοινώσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, μετά το δημοσίευμα του TMZ για την κατάθεση των εγγράφων για το διαζύγιό τους.

ζιζελ


Ζιζέλ: «Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη»

«Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προταιρετότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν.

Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα τα καλύτερα. Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Ζιζέλ» έγραψε το σούπερ μόντελ στην ανάρτησή της.

Τομ Μπρέιντι: «Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση, έπειτα από πολλή σκέψη»
«Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, έπειτα από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει.

Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί.


Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες» ανέφερε ο Τόμ Μπρέιντι στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης