Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στο tweet που ανέβασε ξεκαθαρίζει πώς δεν ξέρει τίποτα: «Διαβάζω ότι φεύγω αύριο, μετά διαβάζω ότι φεύγω σε 3 ημέρες εγώ δεν ξέρω τίποτα πάλι μου θυμίζει το κέρατο! Το ξέρουν όλοι εκτός από τον κερατά».
Στο tweet της έσπευσε να απαντήσει ακόμα μια ενδιαφερόμενη, η Ελευθερία Ελευθερίου με ένα emoji γέλιου με την Ευρυδίκη να της απαντά: «Βιάζονται να μας διώξουν».
Η αλήθεια είναι πώς τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα πως τα δύο κορίτσια ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, χωρίς όμως νβα έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως.
«Μετά τον χωρισμό θέλω να πάω στο survivor All Star»
H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πάντως εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία της να πάει στο ριάλιτι μετά τον πρόσφατο χωρισμό της.
«Έχει γίνει κάποια κουβέντα. Πιστεύω ότι όλα είναι από την παραγωγή, με βάση το πώς θα εξελιχθεί το ριάλιτι. Βλέπουμε ότι οι εξελίξεις τρέχουν. Το ότι χώρισα και θέλω να μπω στο παιχνίδι είναι γιατί… φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια. Είναι πάρα πολύ επώδυνος ο χωρισμός, ειδικά όταν υπάρχει αγάπη, είναι σαν ένας θάνατος», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.