Τζέραρντ Μπάτλερ: Παραλίγο να σκοτώσει τη Χίλαρι Σουάνκ, ενώ έκανε... στριπτίζ

Τζέραρντ Μπάτλερ: Παραλίγο να σκοτώσει τη Χίλαρι Σουάνκ, ενώ έκανε... στριπτίζ

Στην ταινία «PS I love you» ένα μεταλλικό εξάρτημα εκσφενδονίσθηκε και «έσκισε» το κεφάλι της ηθοποιού, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

ps_i_love_you_arthro
Ο Τζεράρντ Μπάτλερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ με τίτλο «The Drew Barrymore Show» και μίλησε μέσα από μια συνέντευξή του, για τη στιγμή που «παραλίγο να σκοτώσει» τη Χίλαρι Σουάνκ στα γυρίσματα του «PS I Love You» το 2007.

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός αποκάλυψε, προς έκπληξη πολλών, ότι προκάλεσε έναν σοβαρό τραυματισμό στη Σουάνκ, κατά τη διάρκεια ενός... στριπτίζ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε χόρευε «σαν ηλίθιος» με το μποξεράκι του και ένα ζευγάρι τιράντες. Ο χαρακτήρας του Μπάτλερ, Τζέρι Κένεντι, υποτίθεται ότι θα χτυπούσε το πρόσωπό του με ένα κλιπ από τις τιράντες, ενώ γδυνόταν, το μεταλλικό εξάρτημα όμως εκσφενδονίσθηκε και «έσκισε» αντ' αυτού το κεφάλι της βραβευμένης με δύο Όσκαρ ηθοποιού.

«Κόλλησε, έφυγε και πετάχτηκε πάνω από το κεφάλι μου. Την κατέκοψα, της άνοιξα το κεφάλι. Μπορούσες να δεις και το σημάδι από τα δοντάκια του κλιπ. Έπρεπε να τη μεταφέρουμε στο νοσοκομείο» περιέγραψε ο Τζεράρντ Μπάτλερ.

Δείτε τη σκηνή 
PS I Love you - Bedroom Dance HD

Ο ηθοποιός που έχει αφήσει εποχή με τον ρόλο του Λεωνίδα στους «300», μάλιστα χαρακτήρισε το αξεσουάρ «τόσο επικίνδυνο», τονίζοντας πως τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου φορούσαν πλαστικές μάσκες, για να προστατευθούν από το ιπτάμενο μέταλλο. Μετά το ατύχημα, το στούντιο άδειασε «μέσα σε τρία δευτερόλεπτα», αφήνοντας τον Μπάτλερ να... κλαίει με το μποξεράκι του.


«Σημάδεψα την Χίλαρι Σουάνκ. Παραλίγο να της βγάλω το μάτι, και απλά γελοιοποιήθηκα για δύο μέρες» είπε ο Μπάτλερ, αποκαλώντας την πρώην συμπρωταγωνίστριά του «σπουδαία» ηθοποιό και ένα άτομο εξαιρετικό στη συνεργασία.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη
Κλείσιμο
Gerard Butler Sent Hilary Swank to the Hospital During "P.S. I Love You" | The Drew Barrymore Show

Τον Φεβρουάριο του 2020 κυκλοφόρησε η είδηση ότι ετοιμάζεται σίκουελ του «P.S. I Love You», όμως η Χίλαρι Σουάνκ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας - Λίζα Κούντροου, Κάθι Μπέιτς και Χάρι Κόνικ Τζούνιορ - δεν έχουν σχολιάσει το ενδεχόμενο της συμμετοχής τους στη συνέχεια του δημοφιλούς φιλμ.

Τον Μάρτιο του 2016, ο Τζεράρντ Μπάτλερ αστειεύτηκε στην εφημερίδα «Sun» ότι δεν σκοπεύει να επιχειρήσει ξανά την ιρλανδική προφορά του χαρακτήρα του, ενώ με αυτοσαρκασμό σχολίασε «όλες αυτές τις υπέροχες κριτικές και τα φοβερά σχόλια» που έλαβε για τον ρόλο του.

Όσο για τη Χίλαρι Σουάνκ, η Χολιγουντιανή ηθοποιός, για την ώρα είναι απασχολημένη περιμένοντας την άφιξη των διδύμων της με τον Φίλιπ Σνάιντερ.

Η σύνοψη της ταινίας
Η Χόλι χάνει ξαφνικά τον άντρα της Τζέρι τον έρωτα της ζωής της, λόγω ασθένειας, και μαζί χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Εκείνο που την κρατάει είναι τα γράμματα του Τζέρι που φτάνουν στα χέρια της μυστηριωδώς, εμψυχώνοντάς την να συνεχίσει την ζωή της. Σε αυτή της την προσπάθεια έχει δίπλα της τις φίλες και τη μητέρα της, σε ένα ταξίδι στο παρελθόν προσπαθώντας να οδηγηθεί σε ένα νέο μέλλον.

P.S. I Love You Official Trailer #1 - (2007) HD



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης