Καινούργιου: Ενοχλημένη με ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής της - «Πραγματικά ντρέπομαι»

Καινούργιου: Ενοχλημένη με ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής της - «Πραγματικά ντρέπομαι»

«Δεν ρωτάς ποτέ έναν άνθρωπο αν πιστεύει ότι η Φωτεινή Δάρρα πίστευε ότι θα κερδίσει λόγω της ιδιαιτερότητας του Πάνου» είπε η παρουσιάστρια

KAINOYRGIOY2883
Η Κατερίνα Καινούργιου ήρθε σε δύσκολη θέση, μετά την ερώτηση που απηύθυνε ρεπόρτερ της εκπομπής της στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Η ερώτηση αυτή αφορούσε τη συμπεριφορά της Φωτεινής Δάρρα στο J2US και την πεποίθησή της ότι θα ήταν εκείνη και ο Πάνος Τριανταφύλλου που θα κέρδιζαν τον διαγωνισμό.

«Μήπως η Φωτεινή ήταν σίγουρη ότι θα νικήσει επειδή ο Πάνος έχει αυτή την ιδιαιτερότητα;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Λίγο αφού προβλήθηκε το βίντεο, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξέφρασε την ενόχλησή της, λέγοντας: «Ξέρετε πόσο στηρίζω την ομάδα μου και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θλίβομαι πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος μας, που κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόλογη. Απαράδεκτη ερώτηση. Ντρέπομαι. Πραγματικά, ντρέπομαι. Επειδή είμαι αρκετά ευαισθητοποιημένη με αυτά τα θέματα, δε ρωτάς ποτέ έναν άνθρωπο αν πιστεύει ότι η Φωτεινή Δάρρα πίστευε ότι θα κερδίσει λόγω της ιδιαιτερότητας του Πάνου».

Δείτε το βίντεο
Ενοχλημένη η Καινούργιου με ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής της: «Πραγματικά ντρέπομαι»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Καμία ιδιαιτερότητα δεν έχει ο Πάνος. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, αυτό που θέλουν, και θα το πω με αγάπη και στους τηλεθεατές και στη δημοσιογράφο και σε όλους εδώ, είναι να τους αντιμετωπίζουμε ως ίσους.

Το να γίνει μια τέτοια ερώτηση με θλίβει και ζητάω συγγνώμη εγώ προσωπικά που έγινε από τη δημοσιογράφο μας… Θα το πάρω πάνω μου. Αναγκαστικά θα το πάρω πάνω μου. Δεν προλαβαίνω να βλέπω όλα τα βίντεο στο μοντάζ, συγγνώμη».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

«Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση» έδειξε η ιατροδικαστική για τον θάνατο του 16χρονου Τόπαλου

Συνωμοσία πίσω από τον θάνατο της Νταϊάνα βλέπει ο πρίγκιπας Χάρι στο νέο του βιβλίο

Βίντεο: Επιβάτης προειδοποιεί τον πιλότο πριν τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης