Ελένη Φιλίνη: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι στον Παναμά, έπεσα σε αυτό που λένε «τρίγωνο των Βερμούδων»

Ελένη Φιλίνη: Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι στον Παναμά, έπεσα σε αυτό που λένε «τρίγωνο των Βερμούδων»

Η ηθοποιός διηγήθηκε την εμπειρία που έζησε στο παρελθόν και της δημιούργησε φοβία με τα αεροπλάνα

eleni_filini__3_
Η Ελένη Φιλίνη περιέγραψε μια επεισοδιακή εμπειρία που είχε, ενώ ταξίδευε με το αεροπλάνο, με προορισμό τον Παναμά το 1986.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αρχικά, εξήγησε τον λόγο που χρειάστηκε να ταξιδέψει.

«Ο πατέρας μου είχε καταστήματα εστίασης στην Κόρινθο, όπου έπαθε καταστροφή. Ήρθαμε εδώ 2-3 χρόνια, πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε. Έκανε λοιπόν, με τον θείο μου στον Παναμά καταστήματα εστίασης και ξενοδοχεία. Ο θείος μου ήταν ήδη εκεί, τώρα είναι τα ξαδέρφια μου εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpebgx355f4x)

Κλείσιμο
Όπως είπε, το 1986 ταξίδεψε κι εκείνη στο εξωτερικό για να τον συναντήσει. «Πήγα στον Παναμά το 1986, έναν χρόνο πριν φύγει ο πατέρας μου. Ήταν ένα τεράστιο ταξίδι και έπεσα σε αυτό που λένε "τρίγωνο των Βερμούδων". Φοβήθηκα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το ταξίδι», δήλωσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη στιγμή στο αεροπλάνο. «Εκεί που καθόμασταν, έσβησαν τα φώτα κι άρχισε να πέφτει. Έφυγαν μαχαιροπίρουνα, ουρλιαχτά, ήμασταν 700 άτομα μέσα στο Boeing. Είπα "εδώ είναι το τέλος". Πήγε έτσι για ένα λεπτό τουλάχιστον», αναφέρει.

Όπως είπε, η εμπειρία αυτή ήταν τόσο τρομακτική για την ίδια, που από τότε έχει μεγάλη φοβία. «Το έζησα κι αυτό κι από τότε, υπάρχει αυτός ο φόβος μέσα μου. Μου έχει μείνει. Στον γυρισμό δεν ήταν έτσι, κούνησε πιο λίγο. Αλλά αυτό που έζησα, όταν πήγαινα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», είπε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης