Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου στην εκπομπή που παρουσιάζει τη Ράνια Θρασκιά.
Όταν η καλεσμένη της αναφέρθηκε στην ψυχική ανθεκτικότητα, τότε η παρουσιάστρια κοίταξε την κάμερα και απευθυνόμενη στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής είπε:
«Άκουσέ τα κι εσύ Ελένη, την πάνω Ελένη εννοώ. Ξέρεις γιατί το λέω αυτό; Εγώ για παράδειγμα, επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια στη δουλειά, πολλές φορές λέω στην Ελένη το πιο σημαντικό προσόν για μένα μέσα σε αυτή τη δουλειά, αυτό που εγώ έχω δει είναι ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι να είσαι δυνατός να αντέχεις. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω.
Όσες φορές έχουμε συζητήσει της λέω θεωρώ πολύ σημαντικό μου προσόν αυτό, ότι αντέχω. Ελένη αντέχω».
Δείτε το βίντεο
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ Ειδήσεις σήμερα
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.