Χίλαρι Σουάνκ: Η ηθοποιός πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φουσκωμένη της κοιλιά

Χίλαρι Σουάνκ: Η ηθοποιός πόζαρε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φουσκωμένη της κοιλιά

Δείτε τη δημοσίευση της 48χρονης Χολιγουντιανής ηθοποιού στο Instagram 

sWANK
Η Χίλαρι Σουάνκ, η οποία περιμένει να καλωσορίσει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία πόζαρε με τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα 48 της έτη, ανακοίνωσε πως περιμένει να φέρει στον κόσμο δύο μωρά, με τον σύζυγό της Φίλιπ Σνάιντερ. Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια η ηθοποιός πριν από λίγους μήνες, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Good Morning America»: «Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο πράγμα είναι ότι θα γίνω μαμά. Και όχι μαμά ενός αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Πριν από λίγες ώρες η διεθνούς φήμης ηθοποιός, πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και ο φακός απαθανάτισε την εμφανώς φουσκωμένη της κοιλιά. Πέρα από τα στολίδια που κοσμούσαν το εντυπωσιακό της δέντρο, τα δύο της σκυλιά έκαναν επίσης αισθητή την παρουσία τους στη φωτογραφία ποζάροντας μπροστά από το δέντρο. 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σουάνκ έγραψε: «Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είστε εσείς μωρά μου» με τους διαδικτυακούς της φίλους να της εύχονται τα καλύτερα, για τα παιδιά που αναμένεται να φέρει στον κόσμο.

Δείτε τη δημοσίευση 

Κλείσιμο


Γιατί περίμενε μέχρι τα 48 για να κάνει οικογένεια 
Η Χίλαρι Σουάνκ όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Extra», μέχρι στιγμής ένιωθε ότι δεν τα είχε βρει με τον εαυτό της στο 100%: «Όλα αυτά τα χρόνια κοιτούσα την καριέρα μου. Μέχρι πριν τέσσερα χρόνια, ένιωθα πως δεν είχα όλα αυτά τα στοιχεία που απαιτούνταν για να είμαι σωστή και να νιώθω ολοκληρωμένη».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, πάντοτε ήθελε να κάνει οικογένεια, όμως δεν τολμούσε να το κάνει πράξη. «Είναι κάτι που σκεφτόμουν διαρκώς, ακόμα και σαν νέα κοπέλα. Το είχα στο μυαλό μου. Οπότε, είναι ωραίο που επιτέλους βρίσκομαι εδώ και είμαι έγκυος».



Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Τρομερή κίνηση από την Εθνική Αργεντινής, στην... αποστολή για τον τελικό ο Αγουέρο - Δείτε βίντεο

Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι μεγάλοι οι πειρασμοί, δύσκολο να πεις όχι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης