Παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα και τις εμφανίσεις που ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο Σάκης Ρουβάς φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του.
Ο γνωστός τραγουδιστής ζει με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα στον Νέο Βουτζά.
Εκεί έχει φτιάξει τον δικό του «παράδεισο» κι ασχολείται συχνά με την κηπουρική, τα ζώα και τη φάρμα που έχει δημιουργήσει στο σπίτι του.
Με ένα βίντεο μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να μαζεύει αβγά, ενώ δείχνει παράλληλα στο κοινό τις πάπιες, τις κότες και το περιβάλλον τριγύρω.
«Φρέσκα φρέσκα! Τι θα τα κάνουμε τόσα αυγά; Καλό Σαββατοκύριακο!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα