Έλενα Γαλύφα: «Ήμουν παιδί του "τι θα πει η κοινωνία" και το έχω αυτό ακόμα και σήμερα αυτό»

Έλενα Γαλύφα: «Ήμουν παιδί του "τι θα πει η κοινωνία" και το έχω αυτό ακόμα και σήμερα αυτό»

Τα παιδικά της χρόνια, ο «αυστηρός» πατέρας της και η επιθυμία της να γίνει ηθοποιός

elena_galifa
Για τα παιδικά της χρόνια, τον πατέρα της, αλλά και την επιθυμία που είχε παλιά να γίνει ηθοποιός, μίλης η Έλενα Γαλύφα.

Η hostess των υποψήφιων μοντέλων του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αναφέρθηκε αρχικά, στη σχέση που είχε ως παιδί με τη μητέρα της.

«Μεγάλωσα μια χαρά με τους γονείς μου, είχα ωραία παιδικά χρόνια, αν και μου δημιούργησαν πολλά πράγματα. Δηλαδή ήμουν παιδί του "τι θα πει η κοινωνία" και το έχω αυτό ακόμα και σήμερα αυτό», είπε αρχικά.

«Ήμουν κορίτσι που θα χωνώμουν στην ντουλάπα της μαμάς και θα δοκίμαζα τα ρούχα της. Ήμασταν σαν φίλες, γιατί είχαμε πολύ μικρή ηλικιακή διαφορά», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε παρακάτω, η επιθυμία της, όταν ήταν μικρή ήταν να γίνει ηθοποιός. «Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά είχα πάρα πολύ αυστηρό περιβάλλον. Δεν τολμούσα καν να το πω στον πατέρα μου», αναφέρει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cohojpr0398x)


Κλείσιμο
Μάλιστα, διηγήθηκε ένα αμήχανο περιστατικό που είχε ζήσει στο παρελθόν με τον πατέρα της. «Είχε ανοίξει την πόρτα του δωματίου μου και με είχε βρει να φιλιέμαι με την ντουλάπα! Είχα φάει κάτι ανάποδες εκεί πέρα, αλλά πού να καταλάβει ο πατέρας μου; Έβλεπε την κόρη του να χαριεντίζεται με την ντουλάπα. Εγώ απλά έκανα πρόβα», αναφέρει.

«Δεν με άφηνε να γίνω ηθοποιός, όπως δεν με άφηνε να γίνω και μοντέλο. Είχα αυστηρό περιβάλλον, αλλά τους αγαπώ πάρα πολύ. Ο μπαμπάς μου έφυγε από την ζωή πρόσφατα, αυτό τον χρόνο. Να, είναι κάτι που ακόμα και τώρα κόμπιασα που το είπα. Αυτό που μου έμεινε από τον μπαμπά μου και είναι ένα μάθημα για μένα, γιατί ήταν πάρα πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος, είναι ότι η καλοσύνη στον άνθρωπο είναι αρετή και δεν ξεχνιέται από κανέναν. Αυτό μου έδωσε δύναμη», είπε.

Τέλος, εξηγεί πως αν και ο πατέρας της δεν αγαπούσε ιδιαίτερα τον χώρο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά η Έλενα Γαλύφα, πάντα χαιρόταν με τις επιτυχίες της στο εργασιακό κομμάτι. «Όταν με έβλεπε να κάνω πράγματα στη δουλειά, χαιρόταν. Ήξερε ότι θα τα καταφέρω», δήλωσε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης