Τζόνι Ντεπ: Ελεύθερος και πάλι - Τέλος στο ειδύλλιο με τη Ζοέλ Ριτς

Τζόνι Ντεπ: Ελεύθερος και πάλι - Τέλος στο ειδύλλιο με τη Ζοέλ Ριτς

Ο ηθοποιός δεν βγαίνει πλέον με τη δικηγόρο που τον εκπροσώπησε στην πρώτη του δίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο - Ήθελε αποκλειστικότητα, ενώ εκείνος όχι

johnny-depp__3_
Έληξε σύντομα το ειδύλλιο του Τζόνι Ντεπ με την Ζοέλ Ριτς.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός και η δικηγόρος που τον εκπροσώπησε στην πρώτη του δίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν βλέπονται πλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Τον Σεπτέμβριο έγινε για πρώτη φορά γωνστό το ειδύλλιο ανάμεσα στον σταρ και τη δικηγόρο, με μια πηγή από το περιβάλλον του Ντεπ να επιβεβαιώνει πως η σχέση τους είναι ακόμα στην αρχή, αλλά και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι κι απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Κλείσιμο
Βέβαια, λίγες ημέρες μετά άλλη πηγή ανέφερε πως η Ζοέλ Ριτς ήθελε αποκλειστικότητα, με τον Τζόνι Ντεπ να βρίσκεται στη Γαλλία, απολαμβάνοντας εκτός από το ταξίδι του και... νέες γνωριμίες.

Όπως φαίνεται, οι δυο τους ήθελαν διαφορετικά πράγματα σε αυτή τη φάση της ζωής τους και η σχέση τους δεν έβγαζε κάπου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η Ριτς να «πίεζε» τον ηθοποιό για σοβαρή σχέση. Μάλιστα, ξεκίνησε τη διαδικασία του διαζυγίου από τον σύζυγό της, μόνο λίγες ημέρες αφού γνώρισε τον Ντεπ.

Σύμφωνα με το US Weekly, η Ζοέλ Ριτς είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με έναν άνδρα, έναν μόλις χρόνο πριν γνωρίσει τον Τζόνι. Αν και οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό δεν έχουν γίνει γνωστοί, προκαλεί εντύπωση η χρονική στιγμή που κατατέθηκε η αίτηση του διαζυγίου.

Υπενθυμίζεται πως η δικηγόρος εκπροσώπησε τον ηθοποιό, κατά τη διάρκεια της δίκης του με τη Sun στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018, την οποία και έχασε τελικά. Ωστόσο, έδωσε το παρών στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της νέας δικαστικής διαμάχης εις βάρος της Άμπερ Χερντ στη Βιρτζίνια, προκειμένου να τον στηρίξει συναισθηματικά.

Τότε μάλιστα, η παρουσία της στο δικαστήριο είχε δημιουργήσει ερωτηματικά, δεδομένου ότι δεν είχε νομική ανάμειξη στην υπόθεση και άφηνε πίσω της δύο παιδιά και έναν σύζυγο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Σι σε Σολτς: Η πολιτική εμπιστοσύνη δύσκολα οικοδομείται και εύκολα καταστρέφεται

Λήξη συναγερμού: Διαλύθηκε πάνω από τον Ειρηνικό o κινεζικός πύραυλος

Τραγικό το τέλος των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου - Ο 72χρονος πέθανε για να σώσει τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης