Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent ετοιμάζονται για μια αναπάντεχη συνεργασία καθώς αύριο (29/10) θα δώσουν από κοινού συναυλία στο ΟΑΚΑ.
Οι δύο τους μάλιστα περνούν χρόνο μαζί μια ημέρα πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Έλληνα καλλιτέχνη να αναρτά φωτογραφίες στο Instagram μαζί με τον Αμερικανό ράπερ και τους συνεργάτες του σε γιοτ.
«Στην Αθήνα με τους φίλους μου, 50 Cent, Lenny Grant και Tony Yayo. Προθερμαινόμαστε!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος είχε τυλιγμένη στο λαιμό του μια ελληνική σημαία.
Η συναυλία - παραγωγή της Panik Records θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Ο επιτυχημένος ράπερ του εξωτερικού θα ολοκληρώσει με αυτή του την εμφάνιση το φετινό του tour και θα βρεθεί στην Αθήνα, μετά από 16 χρόνια.
Τη συναυλία θα ανοίξουν η Josephine, ο FY και οι Kings. Special guests ο Light και ο Rack. O 50 Cent ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα από την επερχόμενη συναυλία του.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού