Ο 50 Cent θα πάρει το αστρονομικό ποσό των €300.000 για... δύο ώρες στη Μύκονο!

Ο 50 Cent θα πάρει το αστρονομικό ποσό των €300.000 για... δύο ώρες στη Μύκονο!

Τα κλαμπ του νησιού... σπρώχνουν χιλιάδες ευρώ για μια νύχτα - 340.000 ευρώ πήρε ο Αυστραλός Kaz James για τη μεταγραφή του στο «Pacha», που στήθηκε στη Φτελιά - Στa 100.000 ευρώ υπολογίζεται η αμοιβή της Peggy Gou, ενώ ο David Guetta επιστρέφει στο «Cavo» με πάνω από 150.000 ευρώ για ένα βράδυ

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
dj_mykonos_thema_xr
Στις 11 Αυγούστου, πιθανότατα γύρω στα μεσάνυχτα ώρα Νέας Υόρκης, ο πολύς 50 Cent, ένας από τους πιο διάσημους ράπερ στον κόσμο, θα επιβιβαστεί σε ένα lear jet που θα απογειωθεί με προορισμό την Ελλάδα. Μπορεί αναλόγως τον τύπο του ιδιωτικού αεροσκάφους να πραγματοποιηθεί και μια στάση για ανεφοδιασμό, οπότε ο ερμηνευτής του «In da club» να πατήσει το πόδι του στη Μύκονο πρωινή ώρα Ελλάδας.

Θα εμφανιστεί στο beach club «SantΑnna» και για δύο ώρες θα πληρωθεί 250.000 ευρώ, συν άλλες 50.000 ευρώ για το αεροπλάνο που θα τον φέρει και θα τον γυρίσει πίσω στην Αμερική, αφού εμφανιστεί στη Μύκονο. Μια Μύκονο που ζει και χορεύει στον ρυθμό των μάγων της ηλεκτρονικής μουσικής, που είναι οι σταρ του καλοκαιριού, αφού τα πάρτυ που εμφανίζονται είναι σχεδόν πάντα sold out και οι εισπράξεις των μαγαζιών πολύ καλές.

Τόσο που οι τρεις επιχειρηματίες του κλαμπ οι οποίοι έκλεισαν τον 50 Cent, το έκαναν γνωρίζοντας ότι στο νησί τη συγκεκριμένη περίοδο θα βρίσκονται πολλοί Αμερικανοί καλοί πελάτες τους, οι οποίοι φυσικά δεν θα διστάσουν να πληρώσουν ακόμη και 50.000 ευρώ για ένα προνομιακό τραπέζι.
mykonos_dj_thema__2_
50 Cent Ο διάσημος ράπερ θα εμφανιστεί στο beach club «SantΑnna» και για δύο ώρες θα πληρωθεί 250.000 ευρώ, συν άλλες 50.000 ευρώ για το αεροπλάνο που θα τον φέρει και θα τον γυρίσει πίσω στην Αμερική €300.000

Η συμφωνία και το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του διάσημου ράπερ έφτασε στα χέρια τους στα μέσα της εβδομάδας, ενώ όλα τα μεγάλα κλαμπ, με εξαίρεση το «Principote» και το «Nammos», προσπαθούν ακόμη και τώρα να κλείσουν μεγάλα ονόματα. Δύο τουλάχιστον φέρεται να προσέγγισαν τον πολύ Tiesto που εμφανίστηκε το Σάββατο στο Primer Festival της Αθήνας για να έρθει και στη Μύκονο για μία εμφάνιση, μόνο που τελικά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό.

Κλείσιμο
Ως σταρ που είναι ο Tiesto, έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και ένα υψηλό κασέ, το οποίο φέρεται να ξεπερνάει τα 150.000 ευρώ, ενώ επιθυμεί και ιδιωτικό αεροσκάφος να τον μεταφέρει στη Μύκονο για να ανεβεί για παράδειγμα στα decks του «Void» ή του «Cavo Paradiso».

Η μεταγραφή της χρονιάς

Την περασμένη Κυριακή στο «Pacha» ο Kaz James έπαιζε ένα από τα σετ που τον έκαναν γνωστό τα τελευταία χρόνια, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του μια τούρτα με κεράκια, μια που είχε γενέθλια τη συγκεκριμένη μέρα.

Πιθανόν να ήταν και τα πιο ευτυχισμένα της μέχρι τώρα της ζωής του, αφού η μεταγραφή του το φετινό καλοκαίρι τον έκανε πλουσιότερο κατά 340.000 ευρώ, πάντα σύμφωνα με όλα όσα ακούστηκαν στο νησί όταν έσκασε η είδηση ότι φεύγει από το «Scorpios».

Εκεί όπου μαζί με τον Valeron ήταν τα πιο δυνατά ονόματα του κλαμπ που άλλαξε εν πολλοίς την έννοια της διασκέδασης στο Νησί των Ανέμων.
Σύμφωνα με το παρασκήνιο, ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε τους υπεύθυνους πως έχει πρόταση από το «Pacha», μια πρόταση που, αναμφίβολα, οι ιθύνοντες του «Scorpios» θα μπορούσαν να τη συζητήσουν, όμως αποφάσισαν να μην το κάνουν. Φέρεται να του είπαν ότι δεν μπορούν να δώσουν το ποσό που πρόσφεραν οι Ισπανοί του «Pacha» και τον άφησαν να φύγει, επιλέγοντας να μην μπουν σε πλειστηριασμό από τη στιγμή που το καλοκαίρι τους πάει πολύ καλά εισπρακτικά.

Μέχρι τότε ο Kaz αμειβόταν με 5.000 ευρώ για μία εμφάνιση και ξαφνικά το κασέ του εκτινάχθηκε στο τετραπλάσιο, ενώ, παρότι τον προσέγγισε, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, το «Alemagou» με μια πολύ καλή πρόταση, η διαφορά ήταν μεγάλη.

Τώρα παίζει κάθε Κυριακή στο «Pacha», έχοντας λαμβάνειν συνολικά για τη φετινή σεζόν το ποσό των 340.000 ευρώ.
Καθόλου άσχημα δηλαδή για τον Αυστραλό υπήκοο DJ που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη, αλλά οι γονείς του είναι από την Ιταλία και την Ελλάδα αντίστοιχα. Στα 40 του χρόνια αποτέλεσε λοιπόν τη μεταγραφή της χρονιάς στη Μύκονο, αφήνοντας την ασφάλεια του «Scorpios» για το «Pacha», το οποίο θα τον χρησιμοποιήσει και στην Ιμπιζα.
mykonos_dj_thema__3_
Black Coffee Ο DJ με καταγωγή από τη Νότια Αφρική θα εμφανιστεί δύο φορές στο «SantAnna» (1 και 23 Αυγούστου), με την αμοιβή του να υπολογίζεται στα 80.000 ευρώ ανά εμφάνιση €160.000

Aμοιβές που ζαλίζουν

Στα 31 της χρόνια η Peggy Gou από τη Νότια Κορέα είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής και περιζήτητη DJ σε όλο τον κόσμο, η οποία έχει τιμήσει τη Μύκονο αρκετές φορές.

Φέτος θα πατήσει το πόδι της στο νησί στις 3 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή της στην Αθήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου, δείγμα του πόσο δημοφιλής είναι αυτή η νεαρή που σπούδασε Σχέδιο Μόδας και δούλεψε ως δημοσιογράφος στο «Harper’s Bazaar».
Τα μαθήματα πιάνου που έκανε πιτσιρίκα μάλλον τη βοήθησαν αρκετά, με την προτροπή μάλιστα ενός φίλου της να μαθαίνει τα μυστικά ενός DJ προτού μπει σε έναν τόσο φοβερά ανταγωνιστικό χώρο. Σήμερα φέρεται να αμείβεται με 100.000 ευρώ την εμφάνιση και στις 3 Αυγούστου που θα ανέβει στα decks του «Cavo Paradiso» αναμένεται κοσμοσυρροή, ενώ θα γίνει μάχη και για τα VIP τραπέζια.

Αντίστοιχη θα δοθεί και την 1η Αυγούστου στην Παράγκα, όπου ο πολύς Black Coffee θα εμφανιστεί στο «SantAnna», που τον έκλεισε και για δεύτερη εμφάνιση στις 23 Αυγούστου.

Οπως λένε κάποιοι, τη βραδιά που θα εμφανιστεί τα VIP τραπέζια θα ανοίγουν με ποσά που μπορεί να φτάσουν και τις 50.000 ευρώ προκειμένου να τον απολαύσουν σε απόσταση αναπνοής βρέχοντας τα χείλη τους με παγωμένες Armand de Brignac και συλλεκτικές Dom Perignon.
mykonos_dj_thema__1_
Peggy Gou Θα ανέβει στα decks του «Cavo Paradiso» στις 3 Αυγούστου για μία και μοναδική εμφάνιση. Στα 31 της χρόνια η DJ από τη Νότια Κορέα θεωρείται ένα από τα πιο καυτά ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής €100.000

Γεννημένος στη Νότια Αφρική, θεωρείται ένας από τους πιο «καυτούς» DJs και κάθε του live είναι sold out, ενώ μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συνεργασία του με τον Drake, το πιο δυνατό όνομα στον χώρο του hip hop. Για τις δύο εμφανίσεις του θα εισπράξει γύρω στις 160.000 ευρώ συνολικά, όπως ακούγεται, ενώ θα μείνει σε 5άστερο ξενοδοχείο του νησιού, όπως το συνηθίζει εξάλλου αυτός ο τύπος που έκανε τον κόσμο που τον είδε πέρυσι στο «Void» να χτυπιέται μέχρι το πρωί. Το «Alemagou» στη Φτελιά εξακολουθεί να φέρνει ονόματα σαν τον Jan Blomqvist και τον Eelke Kleijn, ακολουθώντας μια τιμολογιακή πολιτική λίγο πιο χαμηλή, αλλά με ψαγμένους DJs που γεμίζουν το γνωστό beach club.

Αντίθετα, ο Νίκος Δακτυλίδης του «Cavo», ο οποίος είδε τα τελευταία χρόνια να μπαίνουν αρκετοί παίχτες στο νησί στον χορό των πάρτυ με διάσημους DJs, εξακολουθεί να φέρνει ονόματα σαν τον πολύ David Guetta, έναν από τους πιο διάσημους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής.

Γιος ενός Μαροκινού εστιάτορα και μιας Βελγίδας, ο «μάγος της electronica» έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ και κερδίζει 20 με 40 εκατ. τον χρόνο εμφανιζόμενος σε κορυφαία μουσικά events.

Για την εμφάνισή του στη Μύκονο φέρεται ότι θα εισπράξει πάνω από 150.000 ευρώ, με ορισμένους να λένε ότι το ποσό μπορεί να είναι και μεγαλύτερο, σε έναν χώρο όπου τα δυνατά ονόματα δεν διαπραγματεύονται τις αμοιβές τους.

Κι αν ο Kaz James συζητιέται ως η μεταγραφή της χρονιάς στη Μύκονο, τι να πει και ο Guetta που πέρυσι το καλοκαίρι πούλησε τον μουσικό τsου κατάλογο στη Warner Music για 100 εκατ. δολάρια.
Είπατε τίποτε;

Ειδήσεις σήμερα:

Άπειρος κολυμβητής ο τρίτος αγνοούμενος στη Χαλκιδική - «Θα μπουν προειδοποιητικές ταμπέλες στην Αμμόγλωσα»

Έρχονται 12.000 αντί-ιικά και 5,3 εκατ. ενισχυμένα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Ο Μητσοτάκης βγαίνει εκτός Μαξίμου και «πατάει γκάζι» με περιοδείες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης