Κωνσταντίνος Αργυρός: «Επιθεωρεί» το ΟΑΚΑ λίγο πριν τη συναυλία με τον 50 Cent - Δείτε βίντεο

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Επιθεωρεί» το ΟΑΚΑ λίγο πριν τη συναυλία με τον 50 Cent - Δείτε βίντεο

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο στάδιο ενόψει της μουσικής του συνάντησης με τον ράπερ και περιηγήθηκε στους υπόγειους χώρους

argirosoaka


Λίγο πριν να συναντήσει τον 50 Cent στη σκηνή του ΟΑΚΑ σε μία μεγάλη συναυλία που θα δώσει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο, πιθανότατα για να κάνει πρόβες. Παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο που είχε για να περιηγηθεί σε χώρους του ΟΑΚΑ.

Τη βόλτα που έκανε στον υπόγειο χώρο του σταδίου απαθανάτισε σε βίντεο. Αφού κατέβηκε μία σκάλα, βρέθηκε στο εσωτερικό του υπογείου μαζί με άλλα άτομα και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ.

Μέσω Instagram stories μοιράστηκε με το διαδικτυακό του κοινό βίντεο από την επίσκεψή του, στα οποία φαίνεται να εξερευνάει με ενθουσιασμό τον χώρο.

Δείτε βίντεο
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «εξερευνεί» το ΟΑΚΑ



Η συναυλία - παραγωγή της Panik Records θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Ο επιτυχημένος ράπερ του εξωτερικού θα ολοκληρώσει με αυτή του την εμφάνιση το φετινό του tour και θα βρεθεί στην Αθήνα, μετά από 16 χρόνια.

Τη συναυλία θα ανοίξουν η Josephine, ο FY και οι Kings. Special guests ο Light και ο Rack. O 50 Cent ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα από την επερχόμενη συναυλία του.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent)






Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης