Με μία νέα άφιξη ξεκίνησε το επεισόδιο του «Love Island» που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου και αυτή τη φορά πρόκειται για έναν bartender.
Ο Φάνης Παπαδόπουλος ήρθε από τη Ρόδο και τράβηξε τα βλέμματα. Η Αναστασία μάλιστα, τον αναγνώρισε από το TikTok, αφού ο νέος islander διατηρεί έναν λογαριασμό με αρκετούς ακολούθους.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnrv9mkesw8p)
Όπως ισχύει για κάθε νέο παίκτη, έτσι και ο Φάνης πέρασε από ραντεβού με όλα τα κορίτσια, ώστε να καταλήξει στην κοπέλα με την οποία θα μπορούσε να ταιριάξει. Από τη διαδικασία αυτή φάνηκε να ξεχωρίζει δύο από τις παίκτριες.
Την ώρα του coupling, ο ίδιος κράτησε όρθιες μέχρι το τέλος την Κατερίνα και την Κλαούντια και τελικά επέλεξε τη δεύτερη. Έτσι, έγινε το 6ο ταίρι της από την αρχή του παιχνιδιού, χωρίζοντάς την παράλληλα από τον Αλέξανδρο Λουσάι.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.