Κιμ Καρντάσιαν: Έχει κόψει κάθε επικοινωνία με τον Κάνιε Γουέστ - Μιλούν μέσω των βοηθών τους

Κιμ Καρντάσιαν: Έχει κόψει κάθε επικοινωνία με τον Κάνιε Γουέστ - Μιλούν μέσω των βοηθών τους

«Έχει βαρεθεί τις θεωρίες συνωμοσίας για τις οποίες μιλάει, όπως και τις απειλές και το μίσος που βγάζει για όλους» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τηλεπερσόνας

kim-kanye__3_
Ο Κάνιε Γουέστ έχει ξεπεράσει πλέον, τα όρια με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του και η Κιμ Καρντάσιαν φρόντισε να πάρει κάποια μέτρα.

Οι τελευταίες πράξεις και δηλώσεις του ράπερ φαίνεται πως έχουν φτάσει στα άκρα την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία όσο και αν προσπαθούσε να κρατήσει ένα «επίπεδο» στη σχέση τους, για χάρη των παιδιών τους, τώρα δεν θέλει καν να του μιλάει.

Πηγές από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας μίλησαν στο Page Six και ανέφεραν πως: «Εδώ και εβδομάδες δεν έχουν καμία επικοινωνία. Όσες φορές έχουν μιλήσει το τελευταίο διάστημα, η επικοινωνία τους επιτυγχάνεται μέσω των βοηθών τους και έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο για τα παιδιά».

Η τελευταία κίνηση του Ye να εμφανιστεί με μπλούζα, που έγραφε «White Live Matters», η συνέντευξη που έδωσε για την ίδια, αλλά και οι ρατσιστικές απόψεις που εκφράζει «έχουν αηδιάσει» τη σταρ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

«Έχει βαρεθεί τις θεωρίες συνωμοσίας, για τις οποίες μιλάει, όπως και τις απειλές και το μίσος που βγάζει για όλους», εξηγούν.

shutterstock_278838248
Πηγή: Shutterstock
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για επτά χρόνια. Η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2021. Όπως όλα δείχνουν, ήταν και η καλύτερη επιλογή για την ίδια, αν κρίνει κανείς από τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία του κοριτσιού

Τέλος στις συνδικαλιστικές άδειες των εκπαιδευτικών βάζει η Κεραμέως

Πούτιν και Ερντογάν τα λένε στο Καζακστάν - «Η Τουρκία, η ασφαλέστερη οδός μεταφοράς αερίου στην ΕΕ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης