Μέσα από τη συχνότητα της τηλεοπτικής εκπομπής της «MEGA Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε σε μία επαγγελματική συνεργασία της, η οποία της προκαλούσε φόβο.
Η παρουσιάστρια μίλησε για μία συνεργασία της, η οποία πραγματοποιήθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, η πίεση και το άγχος την είχαν κάνει να... κατουριέται.
«Μου έχει συμβεί σε επαγγελματικό περιβάλλον, να θέλω να τα κάνω πάνω μου από τον φόβο. Γυναίκα παντρεμένη με παιδί ήμουνα. Έμπαινα στο ασανσέρ και έλεγα τώρα θα μου φύγουν και θα γίνω και ρεζίλι, γιατί είμαι σε κανάλι. Κακό πράγμα ο φόβος. Είμαι 23 χρόνια επαγγελματίας, δεν μου είχε ξανασυμβεί αυτό».
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.