Η Miss Usa απαντά για τα «στημένα» καλλιστεία: «Είμαι ακέραιος άνθρωπος»

Η Miss Usa απαντά για τα «στημένα» καλλιστεία: «Είμαι ακέραιος άνθρωπος»

Η R'Bonney Gabriel παραχώρησε συνέντευξη και έδωσε τις δικές της εξηγήσεις περί νοθείας στα φετινά καλλιστεία των Ηνωμένων Πολιτειών

Miss_Texas
Η νικήτρια των φετινών καλλιστείων των Ηνωμένων Πολιτειών R'Bonney Gabriel έλυσε τη σιωπή της και απάντησε στις φήμες που την θέλουν να έχει κατακτήσει την πρώτη θέση μετά από «στημένο» διαγωνισμό. Διαγωνιζόμενες κατηγόρησαν τους διοργανωτές ότι ευνόησαν την Miss Τέξας και βγήκε νικήτρια.

Η κάτοχος του τίτλου απάντησε στους ισχυρισμούς περί νοθείας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «E! News».

Όπως είπε αρχικά η Gabriel όταν δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό «δεν ήξερε ότι θα κέρδιζε».

«Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι ο διαγωνισμός δεν ήταν στημένος», είπε η καλλονή από το Τέξας. «Δεν θα έπαιρνα ποτέ μέρος σε καλλιστεία ή διαγωνισμό που θα ήξερα εκ των προτέρων ότι θα κέρδιζα. Είμαι ακέραιος άνθρωπος».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής που τη φιλοξένησε συνέχισε υπενθυμίζοντας ότι όταν η Gabriel απέκτησε το στέμμα της στα καλλιστεία το Σαββατοκύριακο και μερικές από τις διαγωνιζόμενες έφυγαν από τη σκηνή, αντί να παραμείνουν και να τη συγχαρούν.

Η Gabriel εξήγησε πως με τα κορίτσια που αποχώρησαν είχε πολύ καλές σχέσεις και δεν κατάλαβε ότι αναστατώθηκαν από το αποτέλεσμα.

«Ο χρόνος μας κόπηκε, οπότε τα κορίτσια δεν μπορούσαν να βγουν στη σκηνή, προφανώς επειδή δεν υπήρχε ο χρόνος», είπε για να συνεχίσει: «Όταν επέστρεψα στα κορίτσια, με αγκάλιασαν όλες. Οπότε πραγματικά δεν είχα ιδέα για όλα αυτά, τα πήγαινα καλά με όλα τα κορίτσια που συνάντησα».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες της O'Keefe αποκάλυψε ότι ενώ δεν της έχει μιλήσει ακόμα: «Είμαι ανοιχτή στο να της μιλήσω γι' αυτό. Θα ήθελα πολύ να επικοινωνήσω μαζί της γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί που ακούγονται και δεν είναι αληθινοί. Θα μιλούσα με οποιονδήποτε γιατί θέλω να είμαι διαφανής και θέλω όλοι να ξέρουν ότι δεν υπήρξε αθέμιτο πλεονέκτημα. Τίποτα δεν ήταν στημένο».

«Ως Μις ΗΠΑ, δεν θέλω τα κορίτσια να πιστεύουν ότι έτσι λειτουργεί ο κόσμος της ομορφιάς. Αυτό γίνεται για να γιορτάσουμε. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και σέβομαι όλες τις γυναίκες που εμφανίστηκαν στη σκηνή».

Δείτε τη συνέντευξη
Κλείσιμο
Miss USA 2022 Winner Addresses "RIGGED" Pageant Claims | E! News



Ειδήσεις σήμερα:

Κόλιν Κόουι, ο wedding planner των σταρ: «Μου πήρε 6 μήνες να οργανώσω τον γάμο των Mπένιφερ»


Ουκρανία: «Προσωπική υπόθεση» για τον Πούτιν η έκρηξη στη γέφυρα – Σήμερα πιθανόν οι αποφάσεις για αντίποινα


Καιρός: Στους 27 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα - Πού θα βρέξει




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης