Σκάνδαλο στα καλλιστεία για την Μις ΗΠΑ, λένε ότι ήταν στημένο: «Μας εξευτέλισαν»

Σκάνδαλο στα καλλιστεία για την Μις ΗΠΑ, λένε ότι ήταν στημένο: «Μας εξευτέλισαν»

Καμία από τις διαγωνιζόμενες δεν συνεχάρη τη νικήτρια του διαγωνισμού και την άφησαν μόνη της στη σκηνή την ώρα της στέψης

Miss_USA
Οσμή σκανδάλου στα φετινά καλλιστεία για την Μις ΗΠΑ. «Ταπεινωμένες» διαγωνιζόμενες ισχυρίζονται ότι τα φετινά καλλιστεία στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν «στημένα» και η νικήτρια του διαγωνισμού, η Μις Τέξας R'Bonney Gabriel, ήταν «συμφωνημένο» να βγει πρώτη.

Βίντεο που κυκλοφορούν στο TikTok και έχουν ανεβάσει άλλες διαγωνιζόμενες λένε πως δεν τους δόθηκε «δίκαιη ευκαιρία» να δείξουν τα προσόντα τους στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Η Μις Μοντάνα Heather Lee O'Keefe πυροδότησε τις φήμες περί στημένου διαγωνισμού.

«Οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες Miss USA αισθάνονται πολύ έντονα ότι υπήρξε εύνοια προς τη Miss Texas USA και έχουμε τα στοιχεία για να το αποδείξουμε», υποστήριξε η O'Keefe σε ένα βίντεο στο TikTok με πάνω από 29.000 προβολές.


Η Μις Νέα Υόρκη Heather Nunez έγραψε στα Instagram Stories του προσωπικού της λογαριασμού ότι «ταπεινώθηκε» καθώς όπως είπε πίστευε πως θα δινόταν σε όλες τις διαγωνιζόμενες μια «δίκαιη ευκαιρία».

«Έχω χάσει τα λόγια μου», έγραψε. «Έτσι όπως μπήκα σε αυτά τα καλλιστεία και έδωσα όλη μου την καρδιά και την ψυχή... Ταπεινωθήκαμε, νομίζοντας ότι μπήκαμε σε κάτι με δίκαιες ευκαιρίες».

Κλείσιμο
Η Nunez δήλωσε ότι «δεν είναι εδώ για να πει μια λυπητερή ιστορία» και είπε ότι οι άνθρωποι «δεν χρειάζεται να πιστεύουν αυτά που λέμε».

«Ο μόνος λόγος που μιλάω είναι για να αποτρέψω μελλοντικές διαγωνιζόμενες να νιώσουν όπως εγώ», έγραψε. «Για όλα τα κοριτσάκια που παρακολουθούν τη Μις ΗΠΑ με τα ίδια όνειρα που είχα κι εγώ να δουλέψω σκληρά για να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Αξίζετε μια δίκαιη ευκαιρία».

Story_HPA_Kallisteia1


Η επιτροπή των καλλιστείων Miss USA και η Gabriel δεν έχουν κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο.

Πώς ξεκίνησε το σούσουρο για στημένα καλλιστεία
Οι εικασίες οργίασαν μόλις στέφθηκε η Γκάμπριελ και τα άλλα 50 κορίτσια αποχώρησαν γρήγορα από τη σκηνή, όπως φάνηκε στην τηλεοπτική μετάδοση. Συνήθως κατά τη διάρκεια της στέψης τα κορίτσια παραμένουν στη σκηνή.

Συν τοις άλλοις, η Μις Τέξας δεν φάνηκε να εκπλήσσεται καθόλου από τη μεγάλη της νίκη, υποστήριξε η O'Keefe, αφού οι περισσότερες νικήτριες των Μις ΗΠΑ σοκάρονται μόλις ακούνε το όνομά τους.

Η πρώην διαγωνιζόμενη Miss USA Jasmine Jones υποστήριξε ότι ήταν «προφανές» ότι κάτι «δεν πήγαινε καλά» στη στιγμή της στέψης, μοιραζόμενη αποσπάσματα από προηγούμενους διαγωνισμούς και χρόνια όπου τα άλλα κορίτσια σπεύδουν να συγχαρούν τη νικήτρια.

Αλλά περιέργως αυτό δεν συνέβη φέτος, σημείωσε η ίδια.


«Ούτε ένα κορίτσι δεν έμεινε στη σκηνή για να τη συγχαρεί ή να τρέξει να την αγκαλιάσει», δήλωσε η Jones για τα φετινά καλλιστεία σε βίντεό της στο TikTok. «Στα 10 χρόνια που ασχολούμαι με τα καλλιστεία, δεν έχω δει ποτέ διαγωνιζόμενες να φεύγουν από τη σκηνή και να μην συγχαίρουν το κορίτσι που κέρδισε».

«Πιθανότατα η μοναδική Μις ΗΠΑ στην ιστορία που ολόκληρη η τάξη της αποχώρησε από τη σκηνή αμέσως μετά τη στέψη της», είπε η O'Keefe η οποία προχώρησε σε ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις.

Όπως διαφημίζεται στην ιστοσελίδα της Mις USA, η νικήτρια του διαγωνισμού λαμβάνει δωρεάν υπηρεσίες στο MIA Plastic Surgery, το οποίο συνδέεται με το NIZUC Spa, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του θέρετρου. Όμως, όπως σημείωσε η O'Keefe, 24 ώρες πριν τη ζωντανή μετάδοση των καλλιστείων το Spa δημοσίευσε ένα Instagram story με την Gabriel να λαμβάνει υπηρεσίες - σημειώνοντας ότι αυτό συνέβη πριν από εννέα εβδομάδες.

Αν και δεν είναι σαφές αν σχετιζόταν με τα καλλιστεία, η O'Keefe ισχυρίστηκε για άλλη μια φορά ότι το υποτιθέμενο ταξίδι της Gabriel στο NIZUC της προσφέρθηκε πριν στεφθεί νικήτρια.

«Η @MissUSA στέφθηκε νικήτρια, αλλά είχε πάρει τη χορηγία νωρίτερα». Η O'Keefe κατηγόρησε τον θεσμό των καλλιστείων στα stories του Instagram. «Πλάκα μου κάνετε; Σας έδινα το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, αλλά είναι απλά ντροπιαστικό σε αυτό το σημείο».

The MISS USA video that's sparking controversy

Η στέψη της Μις Τέξας σε Μις USA
Δείτε το βίντεο με τη στέψη της Mις Usa με προηγούμενες νικήτριες να της περνούν την κορδέλα και πίσω από την κεντρική σκηνή οι υπόλοιπες δαγωνιζόμενες να στέκονται και να μην πηγαίνουν προς το μέρος της για να τη συγχαρούν.

Miss USA 2022 Crowning Moment! | Miss Universe



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Χρυσής Αυγής: Καταθέτει σήμερα στο Εφετείο η Μάγδα Φύσσα


Τέλος χρόνου για τις πρόωρες συντάξεις στο δημόσιο


Βρετανία: Γυναίκα επανενώθηκε μέσω Facebook με την οικογένειά της... 50 χρόνια μετά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης