Μαρία Σαράποβα: Η διεθνούς φήμης τενίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα

Μαρία Σαράποβα: Η διεθνούς φήμης τενίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 

Maria_Sharapova
Στην Ελλάδα βρίσκεται η διεθνούς φήμης τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, όπως πρόδωσε με δημοσίευσή της στο Instagram. Η πρώην νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, γνωστοποίησε πως διανύει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού της σε ελληνικό έδαφος, μαζί με το μόλις λίγων μηνών παιδί της.

Με μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο, η Ρωσίδα τενίστρια απαθανάτισε το ελληνικό τοπίο και μοιράστηκε τις τελευταίες στιγμές των διακοπών της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Πιάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ακτίνες στην Ελλάδα. Στην τελευταία φωτογραφία πάντα στο καθήκον ως μαμά, ακόμα και μέσα στις σπηλιές και με χαμηλή μπαταρία» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τη δημοσίευση 

Sharapova__1_
Sharapova__2_
Sharapova__3_
Sharapova__4_
Sharapova_M
Κλείσιμο
 Η Μαρία Σαράποβα, ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, του Θίοντορ, φέτος τον Ιούλιο. Μοιράστηκε, μάλιστα μέσω Instagram και μια φωτογραφία του νεογέννητου παιδιού της, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

«Το πιο όμορφο, προκλητικό και ικανοποιητικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει η μικρή μας οικογένεια» είχε γράψει η Ρωσίδα αντισφαιρίστρια, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Βρετανό επιχειρηματία Αλεξάντερ Τζιλκς.

Η Ρωσίδα, η οποία είναι πέντε φορές πρωταθλήτρια Grand Slam, αποχώρησε από το τένις το 2020, όταν θέλησε να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2018. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η αθλήτρια κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή όμως όταν πρόκειται για ευχάριστα που της συμβαίνουν, δεν διστάζει να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι μοιράστηκε και τα νέα για την εγκυμοσύνη της.

Ανήμερα των γενεθλίων της ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα, με φόντο μια όμορφη παραλία. «Πολύτιμα ξεκινήματα! Το να τρώω τούρτα γενεθλίων για δύο πάντα ήταν η ειδικότητα μου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναίκες οι 15 νεκροί στο ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο - Συγκλονιστικά βίντεο από την διάσωση στα Κύθηρα

Ο Πούτιν ψάχνει «σωσίβια» σε Καντίροφ και Σαουδική Αραβία μετά την κατάρρευση στα μέτωπα

Η Ιωάννα Τούνη κάνει υπέρηχο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε βιντεοκλήση

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης