Στα 35 της η Μαρία Σαράποβαέγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από λίγες εβδομάδες.
Η Ρωσίδα τενίστρια που έφτασε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και κέρδισε όλους τους μεγάλους τίτλους στην καριέρα της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που αλλάζει καθημερινά τη ζωή της.
Η Μαρία που προσέχει πάντα τη γραμμή της και θέλει να είναι σε φόρμα αν και δεν παίζει πλέον τένις έχει ξεκινήσει εντατική γυμναστική για να επανέλθει στην προτέρα κατάσταση της.
Όπως γράφει στα social media δεν έχει αισθανθεί τόσο αδύναμο το σώμα της όπως το ένιωσε μετά από τη γέννα αλλά με σταθερά βήματα θα φτάσει στην κατάσταση που ήταν πριν από την εγκυμοσύνη.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.