Μια Νύχτα του Αυγούστου: Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά

Μια Νύχτα του Αυγούστου: Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά

Η συνέχεια του «Νησιού» θα προβληθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 - Δείτε το βίντεο

Skafida
Μία Νύχτα του Αυγούστου, είναι ο τίτλος της νέας σειράς της ΕΡΤ, που συνεχίζει έξι χρόνια αφότου ολοκληρώθηκε «Το Νησί». Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 2 Οκτωβρίου και ώρα 22:00.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά με τον ρόλο της Μαρίας Πετράκη, μίλησε στην ΕΡΤ για τον ρόλο της, με τον οποίο συναντιέται ξανά μετά «Το Νησί». Έξι χρόνια μετά τον θάνατο της αδελφής της, της Άννας, το τηλεοπτικό κοινό θα συναντήσει τη «Μαρία» παντρεμένη με τον γιατρό που αγάπησε και σε ρόλο νοσοκόμας. Επίσης ο χαρακτήρας έχει υιοθετήσει το παιδί της αδελφής της, τη Σοφία, η οποία δεν γνωρίζει το παραμικρό για τους γονείς της. 

Με μία δημοσίευση από τον επίσημο λογαριασμό της ΕΡΤ στο Instagram, η Γιούλικα Σκαφιδά, έδωσε μία μικρή γεύση από τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει και μετέδωσε το κλίμα στους τηλεθεατές. 

«Έξι χρόνια μετά τον θάνατο της αδερφής της, η Μαρία Πετράκη έχει αφήσει πίσω της τα άσχημα παιδικά και νεανικά της χρόνια και ζει ευτυχισμένη, αλλά με μια μικρή θλίψη στο βλέμμα» σημειώθηκε στη λεζάντα του βίντεο. 

Δείτε τη δημοσίευση 

Η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου»
Η νέα δραματική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ πρωταγωνιστούν γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, ξεκίνησαν στις 20 Ιουνίου.

Δείτε το τρέιλερ 
Μια Νύχτα του Αυγούστου | Έρχεται τον Οκτώβριο στο Νέο Πρόγραμμα της ΕΡΤ
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Κώστας Μανωλάς: Ο τρόμος του στον βρυχηθμό λιονταριού στη φωτογράφηση με τη Σαρζά - Δείτε βίντεο

Ιταλικές εκλογές: Άμεση ανάλυση της «Guardian» - Οι... κωλοτούμπες της Μελόνι την τελευταία πενταετία

Καιρός - Κακοκαιρία «Bogdan»: Ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά - Πού υπάρχει κίνδυνος για ανεμοστρόβιλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης