Γιώργος Καραμίχος και Μαρία Καβογιάννη μαζί στα γυρίσματα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Γιώργος Καραμίχος και Μαρία Καβογιάννη μαζί στα γυρίσματα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»

Η νέα σειρά της ΕΡΤ είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ

Kavogianni_Karamixos
Ο Γιώργος Καραμίχος και η Μαρία Καβογιάννη θα είναι από τους πρωταγωνιστές της νέας σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου». Τα γυρίσματα συνεχίζονται και ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία όπου ο ίδιος και η συνάδελφός του χαμογελούν στον φακό.

«Αν μπορείς μη γελάς όταν έχεις δίπλα σου τη Μαρία Καβογιάννη. Τι ευλογία να δουλεύεις με μια τέτοια ηθοποιό και ένα τέτοιο άνθρωπο», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

Λίγα λόγια για τη σειρά
Η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» έρχεται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ. Ο τίτλος, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί».

Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέα Βικτόριας Χίσλοπ, η οποία έτσι συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση, που άρχισε φέτος με το «Καρτ Ποστάλ».

Κλείσιμο
Η νέα δραματική σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ πρωταγωνιστούν γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί. Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, ξεκίνησαν στις 20 Ιουνίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα σε βάρος του πρώην προέδρου του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο, για ξέπλυμα χρήματος

Πυραυλικά πλήγματα της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με την Πολωνία

Νέα Υόρκη: Υπάλληλος σε ταχυφαγείο πυροβολήθηκε γιατί οι τηγανιτές πατάτες ήταν κρύες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης