Κάρα Ντελεβίν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας της

Κάρα Ντελεβίν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας της

Όλα ξεκίνησαν, όταν βίντεο έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου και έδειχναν το διάσημο μοντέλο εξαθλιωμένο, με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

cara_delevigne
Η Κάρα Ντελεβίν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα, που ήθελαν την κατάσταση της υγείας της, να μην είναι σε καλή κατάσταση. Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε σόλο σε αεροδρόμιο στο Παρίσι και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν... μεταμφιεσμένη.

Η Ντελεβίν φωτογραφήθηκε φορώντας μάσκα προσώπου, σκουφάκι και γυαλιά ηλίου, με το πρόσωπό της να είναι μονίμως σκυφτό. Για την ώρα δεν υπάρχουν δημοσιεύματα και πληροφορίες που να γνωστοποιούν τους λόγους, για τους οποίους το μοντέλο βρέθηκε στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.  

Άλλωστε εδώ και αρκετό καιρό έχουν αναπτυχθεί πολλά ερωτηματικά, γύρω από την κατάσταση της ψυχολογικής της υγείας της και μέχρι στιγμής, το τι ακριβώς της συμβαίνει, παραμένει άγνωστο. 

Τα βίντεο που πυροδότησαν ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της 

Όλα ξεκίνησαν όταν βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έδειχναν το μοντέλο εξαθλιωμένο, χωρίς παπούτσια και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Η ίδια βρισκόταν σε μεγάλη υπερένταση, περπατούσε ασταμάτητα, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έφυγε πολύ γρήγορα ξανά.
Κλείσιμο
Τα εν λόγω βίντεο ενίσχυσαν την ανησυχία του κοινού των social media, που έσπευσε να σχολιάσει την εικόνα και τη συμπεριφορά της. Μεταξύ άλλων αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν: «Είναι εθισμένη στα ναρκωτικά - Γιατί δεν τη βοηθά κάποιος;».
Ένα νέο ρεπορτάζ του MailOnline, υποστηρίζει ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για την ψυχική υγεία του διεθνούς φήμης μοντέλου. Μεταξύ άλλων νέες φωτογραφίες της από ένα πάρκινγκ σάρωσαν το διαδίκτυο, και την παρουσίαζαν για μία ακόμη φορά σε εξαθλιωμένη κατάσταση, να καπνίζει μία πίπα. 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν, αφού η Ντελεβίν είχε βρεθεί στο Φεστιβάλ «Burning Man» στη Νεβάδα και δεν είχε προλάβει να συνέλθει από την...ψυχεδελική ατμόσφαιρα. 

Μάλιστα μία από τις φίλες του μοντέλου τόνισε στο ρεπορτάζ, πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του και ανέφερε πως όλα είναι υπό έλεγχο, παρόλο που οι εικόνες μαρτυρούν το αντίθετο: «Μόλις είχε περάσει τόσες ημέρες στην έρημο, χωρίς να τρέφεται σωστά. Φαινόταν ατιμέλητη στις φωτογραφίες, γιατί δεν είχε προλάβει να σουλουπωθεί ακόμα. Οι διαδικτυακοί της φίλοι μπορεί να ανησυχούν για εκείνη, όμως υπάρχει μία ομάδα που την προσέχει. Επίσης η αδελφή της, Πόπη, ήταν μαζί της στο φεστιβάλ».

Η Μάργκοτ Ρόμπι και τα δάκρυα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου
Επιπλέον πριν από κάποιο καιρό η στενή φίλη του μοντέλου, Μάργκοτ Ρόμπι, απαθανατίστηκε συντετριμμένη να φεύγει από το σπίτι της Ντελεβίν. Στις εικόνες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Daily Mail, η ηθοποιός φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της, αφού έβγαινε από το σπίτι του μοντέλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αδελφή της Κάρα Ντελεβίν, Πόπη, έφτασε επίσης στο σημείο, επισκέφτηκε την αδερφή της και έφυγε λίγες ώρες αργότερα.
Ποια είναι η Κάρα Ντελεβίν 
Η Κάρα Ντελεβίν είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα παγκοσμίως και μάλιστα έχει κάνει και το πέρασμά της τόσο από τον χώρο της υποκριτικής, όσο και του τραγουδιού. Η Ντελεβίν έχει ξεχωρίσει, εκτός από την πορεία της στον χώρο του θεάματος και για το γεγονός ότι έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια τις σκέψεις της.

Μάλιστα έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, προσπαθώντας να βάλει το δικό της λιθαράκι στην προάσπιση των δικαιωμάτων της ομοφυλόφιλης κοινότητας.

«Ποτέ δεν αποκαλύφθηκα πραγματικά. Απλώς αποφάσισα πως σταματάω το κρυφτό και δεν ντρέπομαι ούτε για το ποιον αγαπώ, αλλά ούτε και για το ποια είμαι. Για εμένα ήταν περισσότερο μια κατάσταση που έπρεπε να πείσω τον κόσμο. Να του πω "αγαπήστε την αγάπη, μόνο έτσι μπορούμε να αγαπάμε πραγματικά, όποιον θέλουμε"» είχε δηλώσει με αφορμή το περσινό Pride.
Ειδήσεις σήμερα

Μηταράκης: «Βρέχει βάρκες στον Έβρο; Δεν ξέρω πώς οι 38 βρήκαν μία βάρκα»

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ευρυτανία με τη 48χρονη - Νοσηλεύτηκε με κακώσεις λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί

«Δεν είναι η Ελλάδα η χώρα που απειλεί με casus belli» απάντησε ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης