Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο πώς προέκυψαν οι φήμες γύρω από τη σχέση του με τον παρουσιαστή.
«Έτυχε να πουν τότε, ότι ο Φώτης είχε κάνει σχέση με έναν σεφ κι επειδή, εγώ είμαι κολλητός φίλος του Φώτη... Ποιος είναι τηλεοπτικός σεφ και φίλος του; Εγώ. Άρα ο Παρλιάρος είναι, άρα και το παιδί είναι του Παρλιάρου», εξήγησε.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn3nip06ifux)
«Και τώρα βρισκόμαστε με τον Φώτη και γελάμε. Προχθές που είχε γενέθλια ο Φώτης, είδα και το παιδί του και του λέει "πήγαινε και στον μπαμπά σου να τον φιλήσεις" και γελάμε. Το διακωμωδούμε πλέον, αυτό», συμπλήρωσε.
Όπως είπε κλείνοντας, η φήμη αυτή δεν πρόκειται να σταματήσει να κυκλοφορεί. «Το παιδί θα παντρευτεί, θα πάει πανεπιστήμιο και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου», δήλωσε κλείνοντας.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.