Γιώργος Παπαγεωργίου: «Σήμερα ξεκινάμε όλοι, καλή αρχή στο σύνολο της μυθοπλασίας»
Δείτε όσα έγραψε στα social media ο πρωταγωνιστής του «Γλυκάνισου»
Ημέρα πρεμιέρας η σημερινή, με τις περισσότερες από τις σειρές μυθοπλασίας που θα προβάλλονται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να ανεβάζουν αυλαία το βράδυ.
Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην αποψινή πρεμιέρα του «Γλυκάνισου» όπου και πρωταγωνιστεί.
Στην ανάρτησή του, ωστόσο, θέλησε να ευχηθεί «καλή αρχή» και στους υπόλοιπους ηθοποιούς και σειρές που επίσης κάνουν πρεμιέρα απόψε.
«Αυτός είναι ένας γλυκάνισος. Και τον βάζω εδώ (σε δική μου φωτογραφία θα σέβεστε) για να ευχηθώ σε όλους/ες τους συναδέλφους και συντελεστές της σειράς που ξεκινάει σήμερα το βράδυ στις 21:00 στον ΣΚΑΙ καλή μας αρχή.
Και επίσης να ευχηθώ στο σύνολο της μυθοπλασίας καλή αρχή μιας και ξεκινάμε οοοολοι σήμερα και δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την συναδελφικότητα και τον συναγωνισμό σε μια εποχή που μας απομονώνει τον καθένα στο καβούκι του» έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο Instagram του.
Ο «Γλυκάνισος» θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Υπόθεση
Ο Στρατής Δεμίρης (Γιώργος Παπαγεωργίου) είναι υποπλοίαρχος σε ένα πλοίο που ναυαγεί μεσοπέλαγα. Οι τραγικές συνέπειες του ναυαγίου, εκτός από την καριέρα του πλήττουν και το γάμο του. Η Λέσβος, το νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του, είναι μονόδρομος για εκείνον. Η Ραζάν Ναζάλ (Έλενα Πιερίδου) είναι Σύρια πρόσφυγας. Όταν ο καταυλισμός που μένει στη Μυτιλήνη τυλίγεται στις φλόγες, βιώνει μια τραγική απώλεια. Ο Στρατής γυρνά κοντά στην οικογένειά του στη Μυτιλήνη και ένα βράδυ δέχεται επίθεση από αγνώστους. Η σωτήρια επέμβαση του Καρίμ (Χρήστος Κοντογιώργης), συντρόφου της Ραζάν, τον σώζει από βέβαιο θάνατο. Η πρώτη συνάντηση του Στρατή και της Ραζάν είναι η αρχή μίας δύσκολης πορείας για τους δυο τους. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Τους χωρίζουν η πίστη, τα ήθη, τα έθιμα, οι κουλτούρες. Τους ενώνει η δυνατή αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Η αγάπη αυτή θα πρέπει να παλέψει πολύ για να επιβιώσει.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.