Τηλεοπτικές σειρές: Ξεκινάει η «μάχη» της μυθοπλασίας - Ποιες κάνουν πρεμιέρα σήμερα

Τηλεοπτικές σειρές: Ξεκινάει η «μάχη» της μυθοπλασίας - Ποιες κάνουν πρεμιέρα σήμερα

Οκτώ σειρές - νέες και παλιές - ετοιμάζονται να κερδίσουν τις καρδιές των τηλεθεατών

tv-polemos-arthro
Σήμερα ξεκινάει η «μάχη» της μυθοπλασίας με παλιές και νέες σειρές να βγαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα. Με μια πλειάδα καθημερινών, εβδομαδιαίων, δραματικών, κοινωνικών, αισθηματικών και αστυνομικών σειρών, ανοίγει την αυλαία της η καινούρια σεζόν και οι περισσότερες από αυτές, θα κάνουν πρεμιέρα σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου.

Μετά τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές που κυκλοφόρησαν από τα τέλη του Αυγούστου, ήρθε η στιγμή τα κανάλια να παρουσιάσουν και τις σειρές μυθοπλασίας, που θα ενισχύσουν την απογευματινή και βραδινή ζώνη.

Εδώ και δύο χρόνια, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα και έχουν επενδύσει στη μυθοπλασία, καθώς όπως έχει αποδειχθεί αποτελεί το δυνατό τους «όπλο» στα νούμερα τηλεθέασης. Για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν τα κανάλια θα... ρίξουν στο πεδίο της μάχης 22 σειρές, ενώ από τις αρχές του 2023, ετοιμάζονται κι άλλες παραγωγές, που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα.

Ακολουθούν οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα σήμερα 

«Έρωτας φυγάς» στις 17:45 στο Open
Ο «Έρωτας φυγάς» θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 17:45 στο Open.
Υπόθεση 
Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων, και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια. Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σ’ ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης. Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και στην προοπτική λάθος σχέσεων. Γεννιούνται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής Ιάσονας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα. Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Ο Μάρκος, βγαίνοντας από τη φυλακή, βάζει σκοπό της ζωής του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό, θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του. Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται και όταν οι αθώοι αδικούνται, η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος.
Έρωτας φυγάς, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN | trailer | OPEN TV
Παίζουν: Πέμη Ζούνη, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Σταύρος Ζαλμάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Κάππας, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Μαρία Καβουκίδου, Δένια Μιμερίνη, Χρύσα Κλούβα.
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης
Διασκευή Σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Κλείσιμο
Επιμέλεια Σεναρίου: Δημήτρης Αποστόλου
Παραγωγή: Αργοναύτες Α.Ε.

«Άγρια γη» στις 18:50 στον ΣΚΑΪ
Η «Άγρια γη» θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και θα ξεκινάει στις 18:50.
Υπόθεση
Ένας άνδρας επιστρέφει στη γη όπου γεννήθηκε και έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δύο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντάς τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει, αλλά ποτέ δεν ξεχνά τι του στέρησαν.
Άγρια Γη - Sneak Preview | Η Όλγα στήνει την παγίδα της | 19/09/2022
Παίζουν: Ζέτα Δούκα, Στέφανος Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστης Τζιόβας, Θανάσης Πατριαρχέας, Λήδα Ματσάγγου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Κώστας Φαλελάκης, Νίκος Αρβανίτης, Στράτος Τζώρτζογλου, Νικολέττα Βλαβιανού, Ελένη Μαρσίδου, Έλενα Ασημακοπούλου κ.ά. Στον ρόλο της Μυρτώς η Μαρία Ζορμπά. Στον ρόλο της Αρετής η Σόφη Ζαννίνου
Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Λίνος Χριστοδούλου, Γιώργος Κικίδης
Επιμέλεια παραγωγής: Ναταλί Γετιμιάν
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

«Ο παράδεισος των κυριών» στις 20.00 στον Alpha
Η δραματική σειρά εποχής είναι η μεγάλη υπερπαραγωγή του καναλιού και θα προβάλλεται Δευτέρα εως Πέμπτη στις 20.00. «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv. 
Υπόθεση 
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;
Ο παράδεισος των κυριών |  Έρχεται στον Alpha
Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

«Σασμός» στις 21.00 στον Alpha
Ο Σασμός που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, επανέρχεται για δεύτερη χρονιά με καταιγιστικές εξελίξεις. Η δραματική σειρά, που βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, θα προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00.
Υπόθεση
Η ιστορία βασίζεται στη βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών από την Κρήτη -των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων-, η οποία αναζωπυρώνεται. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.
ΣΑΣΜΟΣ: Ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και απρόβλεπτος. Β' κύκλος έρχεται στον Alpha
Παίζουν: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Όλγα Δαμάνη, Στέλιος Μάινας, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ευγενία Σαμαρά κ.ά.

«Η Γη της Ελιάς» στις 21.00 στο MEGA
 Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν και αυτή την εβδομάδα θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Κυριακή στις 21.00.
Υπόθεση
Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Η Ιουλία, μετά από έναν καβγά, φεύγει από το σπίτι. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και στην Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθούν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά-σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.
Η Γη της Ελιάς - Β' Κύκλος  | Sneak Preview 19/9
Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός, Αγγελική, η μικρή Κλειώ
Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης και οι: Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου: Φιλική συμμετοχή η Άντζελα Γκερέκου. Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου. Guest star, Μάρω Κοντού

«Γλυκάνισος» στις 21.00 στον ΣΚΑΪ
Ο «Γλυκάνισος» θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.
Υπόθεση
Ο Στρατής Δεμίρης (Γιώργος Παπαγεωργίου) είναι υποπλοίαρχος σε ένα πλοίο που ναυαγεί μεσοπέλαγα. Οι τραγικές συνέπειες του ναυαγίου, εκτός από την καριέρα του πλήττουν και το γάμο του. Η Λέσβος, το νησί απ’ όπου κατάγεται και μένει μόνιμα η οικογένειά του, είναι μονόδρομος για εκείνον. Η Ραζάν Ναζάλ (Έλενα Πιερίδου) είναι Σύρια πρόσφυγας. Όταν ο καταυλισμός που μένει στη Μυτιλήνη τυλίγεται στις φλόγες, βιώνει μια τραγική απώλεια. Ο Στρατής γυρνά κοντά στην οικογένειά του στη Μυτιλήνη και ένα βράδυ δέχεται επίθεση από αγνώστους. Η σωτήρια επέμβαση του Καρίμ (Χρήστος Κοντογιώργης), συντρόφου της Ραζάν, τον σώζει από βέβαιο θάνατο. Η πρώτη συνάντηση του Στρατή και της Ραζάν είναι η αρχή μίας δύσκολης πορείας για τους δυο τους. Ένας χριστιανός. Μια Μουσουλμάνα. Τους χωρίζουν η πίστη, τα ήθη, τα έθιμα, οι κουλτούρες. Τους ενώνει η δυνατή αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Η αγάπη αυτή θα πρέπει να παλέψει πολύ για να επιβιώσει.
Γλυκάνισος | Trailer | Πρεμιέρα στις 19/09
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρονιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης). Στον ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη. Στον ρόλο του Πάρη Τριανταφύλλου, ο Τεό Αλεξάντερ.
Σκηνοθέτες: Σταύρος Ποταμάρης, Κώστας Βούλγαρης
Βασισμένο σε μια ιδέα της: Ρόζυ Ρήγα
Σεναριακή ομάδα: Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Κακαβέλα, Τατιάνα Γκαραμπετιάν, Διονύσης Γεωργάνος
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Κατριάννα Παντέλη
Παραγωγή: Tanweer Productions

«Εκτός υπηρεσίας» στις 21.00 στον AΝΤ1
Η κωμική σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» θα προβάλλεται Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.
Υπόθεση
Λόγω ανύπαρκτης εγκληματικότητας, το Αστυνομικό Τμήμα του τόπου έρχεται αντιμέτωπο με την πιθανότητα να βάλει λουκέτο. Η ειδοποίηση από τα κεντρικά έρχεται: το Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω… αδράνειας και οι αστυνομικοί του πρέπει να μετατεθούν σε άλλες περιοχές. Έκπληκτοι και σε απόγνωση, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση για να το κρατήσουν ανοιχτό: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι. Σύντομα, όμως, οι ζωές όλων των κατοίκων των δύο χωριών, τα οποία στο παρελθόν χώριζε αιώνια έχθρα αλλά τώρα ζουν μονιασμένα και αγαπημένα, θα αλλάξουν για πάντα.
ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Δευτέρα 19/09 στις 21:00
Παίζουν: Πάνος Βλάχος, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκος Ορφανός, Κώστας Φιλίππογλου, Αλέξης Βιδαλάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Τζαβάρας, Γιάννης Κοκιασμένος, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αννέτα Κορτσαρίδου, Γιάννης Γιαννούλης, Σωσώ Χατζημανώλη, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Ζερίτης, Χαριτίνη Ηλιάδου, Μαριλένα Γερμανού, Μαρία Κυρώζη, Άννα Κλάδη. Στον ρόλο του Σωκράτη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Στον ρόλο της Μπόμπας η Αλίκη Αλεξανδράκη.
Σενάριο: Μάκης Πιτταράς - Θωμάς Τσαμπάνης
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεχαγιάς
Το «ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» είναι παραγωγή της JK PRODUCTIONS.

«Οι Παγιδευμένοι» στις 22.00 στον AΝΤ1
Η νέα αστυνομική σειρά, με τίτλο «Οι Παγιδευμένοι» θα παίζεται Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη στις 22.00.
Υπόθεση
Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο.
Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο. Γιατί κανείς δεν είναι αθώος.
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Δευτέρα 19/09 στις 22:00
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).
Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.
Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη
Απόδοση σεναρίου: Σωτηρία Ψευτούδη
Εκτέλεση παραγωγής: PEDIO PRODUCTIONS

Ειδήσεις σήμερα

Ρέκβιεμ για την Ελισάβετ: Σήμερα η κηδεία που σχεδίαζαν 20 χρόνια και θα κρατήσει 12 ώρες

Κλιμακωτές επιδοτήσεις για ρεύμα και αέριο

Δροσίζει από σήμερα - Βροχές από Τετάρτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης