Βίκυ Καγιά για το GNTM: «Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, τη Σοφία Χατζηπαντελή»

Βίκυ Καγιά για το GNTM: «Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, τη Σοφία Χατζηπαντελή»

To μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή της και τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων

kagia
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά κι αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του GNTM, αλλά και όσα πρόκειται να δούμε τη φετινή σεζόν. 

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και δήλωσε αρχικά, πως νιώθει σαν να μην έφυγε ποτέ από τον διαγωνισμό μοντέλων.

«Αισθάνομαι σαν να μην έφυγα ποτέ. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Ο λόγος που αποχώρησα τη δεδομένη στιγμή που αποχώρησα ήταν πραγματικά, γιατί ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη και κουρασμένη. Δεν είχα δράμι ενέργειας για να συνεχίσω. Δεν είχα πράγματα να πω, ήθελα να ξεκουραστώ. Οπότε, αυτές οι έξι εβδομάδες που πήρα πριν δύο καλοκαίρια μου έκαναν καλό», δήλωσε.

Βίκυ Καγιά: Η πρεμιέρα του GNTM, η σχέση με τους κριτές και το "ευχαριστώ" στον σύζυγο και τα παιδιά

Όπως ανέφερε αργότερα, η εμπειρία της στο Dancing with the Stars της άρεσε πολύ, γιατί ένιωσε ότι πρέπει να μπει σε μία νέα συνθήκη.

Αναφορικά με το diversity στον χώρο της μόδας, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή, η γυναίκα γιορτάζεται διεθνώς με ό,τι τρόπο υπάρχει. Το σώμα της, οι καμπύλες της, η διαφορετικότητά της, αν υπάρχει, η μοναδικότητά της που σίγουρα υπάρχει κι εμείς οφείλουμε στην Ελλάδα αυτό το πράγμα. Είναι μια πραγματικότητα και μια κανονικότητα που φυσικά και πρέπει να προβάλλουμε στην τηλεόραση. Φέραμε το πιο diverse κορίτσι που υπάρχει, πρωταγωνιστεί σε όλη την υφήλιο σε καμπάνιες. Τη Σοφία Χατζηπαντελή».

«Αυτή η γυναίκα εκπροσωπεί όλη αυτή τη διαφορετική άποψη και προοπτική που θέλουμε να προσφέρουμε. Εμείς είμαστε πιο κλασσικού τύπου. Οπότε, ήρθαμε σε αντιπαράθεση και βλέπετε τρεις και τέσσερις διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος που αυτό νομίζω είναι πολύ χρήσιμο. Ο τηλεθεατής μαθαίνει κάτι παραπάνω και αποφασίζει πού θέλει να ενταχθεί και τι τον αφορά», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Με ενστάσεις ξεκίνησε η δίκη Παπαγγελόπουλου -Τουλουπάκη για τη Novartis

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η πιο viral μαμά


Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφώνησε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης