Γιάννης Βαρδής για τη δίκη με την Πάολα: «Δεν με νοιάζει το οικονομικό όφελος, θέλω να βάλω τα όριά μου»

Γιάννης Βαρδής για τη δίκη με την Πάολα: «Δεν με νοιάζει το οικονομικό όφελος, θέλω να βάλω τα όριά μου»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο Survivor, αλλά και τη διαμάχη με την τραγουδίστρια για το τραγούδι «Περαστική»

vardis
Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor, τη δικαστική διαμάχη με την Πάολα και τη δίκη που εκκρεμεί, αλλά και τον γιο του που του θυμίζει τον πατέρα του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δήλωσε πως θα του άρεσε πολύ να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά δεν θα το έκανε φέτος.

«Θα είχε πολλή πλάκα να με σχολιάζει ο Γιώργος Λιανός, αλλά φέτος θα κάνουν το All Star, άρα πάμε για την επόμενη χρονιά. Το έχουμε κουβεντιάσει και με τον Γιώργο Λιανό. Και η σύζυγός μου συμφωνεί να πάω», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmw0x6a90n81)

Στη συνέχεια, μίλησε για ένα πιο δυσάρεστο θέμα, τη δικαστική διαμάχη με την Πάολα. «Περιμένουμε να βγει η απόφαση. Δεν με νοιάζει το οικονομικό όφελος, μου είναι αδιάφορο. Θέλω να βάλω τα όριά μου σε συνθέτες που βάζουν το όνομά τους σε μέρη που δεν τους ανήκουν. Με την Πάολα δεν έχω μιλήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα του και σημείωσε πως ο γιος του του μοιάζει φοβερά. «Είναι πολύ συγκινητικό που ακούω το όνομα του πατέρα μου μέσα από ένα μικρό ανθρωπάκι. Ο γιος μου μοιάζει πολύ στον πατέρα μου», ανέφερε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι χάνουν στο… νήμα τα 250 ευρώ - Πότε και σε ποιους θα δοθεί το έξτρα επίδομα παιδιού

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παππά

Δημήτρης Παντερμαλής: Πέθανε ο πρόεδρος του ΔΣ του Μουσείου της Ακρόπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης