Καίτη Γαρμπή: Η τραγουδίστρια κάνει βόλτα στο δάσος

Καίτη Γαρμπή: Η τραγουδίστρια κάνει βόλτα στο δάσος

Δείτε τη δημοσίευση της τραγουδίστριας στο Instagram

Garbi
Η Καίτη Γαρμπή κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και αυτή τη φορά αποφάσισε να απολαύσει τον καθαρό αέρα και το όμορφο δάσος.

Η τραγουδίστρια η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τα social media, επέλεξε να φωτογραφηθεί με φόντο το πράσινο και να κοινοποιήσει τη φωτογραφία στο Instagram.

«Βόλτα στο όμορφο δάσος την τελευταία ηλιόλουστη Κυριακή του Αυγούστου!Είναι τόσο όμορφο το καλοκαίρι ομως τώρα που έφτασε στο τέλος του προετοιμάζομαι και ανυπομονώ για τον Σεπτέμβρη που θα έχουμε τόσα πολλά κι ωραία πράγματα να κάνουμε!Καλή χαρούμενη μέρα!!!» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.  Μάλιστα το κείμενο συμπλήρωσε και το όνομα του μονάκριβου γιου της Δημήτρη Σχοινά, δηλώνοντας έτσι πως οι κοινές εμφανίσεις μητέρας και γιου, πρόκειται να συνεχιστούν και τη νέα σεζόν. 

Δείτε τη δημοσίευση της τραγουδίστριας: 

Κλείσιμο

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το ζευγάρι χάρηκε τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα πάνω σε ένα σκάφος στη θάλασσα κάποιου νησιού. Η Καίτη Γαρμπή ξέφυγε με τον σύζυγό της από την καλοκαιρινή της περιοδεία, στην οποία βρίσκεται μαζί και ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς, που κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού. 

garbi_44


Ειδήσεις σήμερα:

Η Γερμανία ετοιμάζεται να εθνικοποιήσει την Gazprom Germania

Τραγωδία στη Νάξο: H ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα αίτια του πνιγμού της 36χρονης μητέρας σε πισίνα

Πλήρωσαν €30.000 για να ακούσουν τον dj Black Coffee στη Μύκονο

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης