Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν χθες Σάββατο 27 Αυγούστου ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους και η χαρά, ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης μέσα σε ένα κτήμα της Ανατολικής Αττικής, ενώ ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ιορδάνης, από τον πεθερό του τραγουδιστή.
Ο μεγαλύτερος γιος τους Άγγελος βαφτίστηκε στην Kύπρο, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε αυτή τη φορά να βαφτίσουν το δεύτερο παιδί του στην Αθήνα.
Οι νονές του μικρού ήταν οι δυο καλές φίλες του ζευγαριού Κάλια και Μύρια.
Η Γαλάτεια Βασιλειάδη έλαμπε μέσα στην εντυπωσιακή ροζ τουαλέτα με πούπουλα, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι, μπλουζάκι και από πάνω ένα γαλάζιο πουκάμισο. Υπενθυμίζεται πως παρ' όλο που ο τραγουδιστής έχει κάνει πρόταση γάμου, το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμα.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.