Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Απαντούν στις φήμες που τους θέλουν μαζί

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Απαντούν στις φήμες που τους θέλουν μαζί

Οι δύο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» εξήγησαν τι συμβαίνει τελικά, μεταξύ τους

liantou-skourletis
Συνέντευξη παραχώρησαν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και αναφέρθηκαν στα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» μίλησαν στο ΟΚ! και αφού αναφέρθηκαν στην εξέλιξη της πλοκής, εξήγησαν τι συμβαίνει τελικά, μεταξύ τους.

Αρχικά, η Αφροδίτη Λιάντου απάντησε για τη δεύτερη σεζόν της «Γης της ελιάς»: «Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς τι θα γίνει στη νέα σεζόν. Κυκλοφόρησαν κάποια spoilers για τα τελευταία επεισόδια που προβλήθηκαν, οπότε ναι. Για να μη διαρρεύσει κάτι, πλέον δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τη Μυρτάλη και τον Αλέξη. Για να καταλάβεις, έχουμε τα σενάρια ανά 20 επεισόδια. Τα καινούρια δεν έχουν έρθει ακόμα στα χέρια μας».

Στη συνέχεια, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας και πώς το αντιμετωπίζουν. «Θυμάμαι ότι στις αρχές με παραξένευε, όταν με σταματούσαν και μου μιλούσαν στον δρόμο. Αυτό όμως, συνέβη και στο παρελθόν, όταν ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα τραγούδια μου. Σίγουρα όμως, δεν ήταν τόσο έντονο και συχνό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με τη σειρά. Με σταματούσαν και καταλάβαινα πως πιστεύουν ότι είμαι η Μυρτάλη, με ρωτούσαν αν θα τα ξαναβρώ με τον Στέφανο. Τους απαντούσα "όχι" και μετά, κάναμε πλάκα», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Κλείσιμο
Με τη σειρά του, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δήλωσε χιουμοριστικά: «Εγώ όποτε με σταματούν τους λέω "βαθιές ανάσες". Είναι ωραίο ο κόσμος να σου λέει καλά λόγια».

Τέλος, αναφέρθηκαν στα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι. «Εγώ δεν έχω δει κάτι», είπε ο Σκουρλέτης, με την Αφροδίτη Λιάντου να σχολιάζει: «Εσύ δεν έχεις δει κάτι, γιατί είσαι influencer. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ, γιατί βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι θα μας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου. Τα περισσότερα από όσα γράφονται για εμάς, δεν ισχύουν. Κάνουμε χαβαλέ διαβάζοντάς τα».



Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Συμφέροντα εντός κι εκτός θέλουν αδύναμες κυβερνήσεις - Δεν κάνω πίσω, ο λαός αποφασίζει

Αλεποχώρι: Πυροβόλησε ευθεία προς τα παιδιά ο 70χρονος - «Περίεργος τύπος» λένε οι γείτονες

Πολεμικό Ναυτικό: Θρίλερ ο ξαφνικός θάνατος της 19χρονης Θάλειας - Εφαγε σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης